Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

De ce se merită să joci Go

În curînd începe un nou an școlar, deci vom reîncepe promovarea în rîndul elevilor.

Ca întotdeauna, a îi atrage pe părinți și copii este o adevărată artă. Noi știm bine lumea fascinantă a Goului, dar cum să dezvălui această lume unei persoane care nu știe nimic despre ea? Cum să prezinți un tablou atît de complex în doar cîteva minute cît are răbdare părintele să te asculte?

Următorul articol este un excelent prilej pentru a promova Goul.

EXTRA: Doi frați din Bistrița, invitați în Japonia, pentru o partidă de GO specială, între altele

Este vorba despre vizita familiei Dobraniș în Japonia unde Denis și Darius au fost invitați pentru o partidă demonstrativă. Partida va fi transmisă la postul TV IGO-Shogi Cable TV Channel Studio. „Faimoși jucători de GO precum Antti Tormanen, Lukas Kramer sau Thomas Debarre au fost invitați în studiourile IGO-Shogi Cable Channel, în trecut. Este o imensă oportunitate și o amintire extraordinară pe care o veți păstra despre Summer Go Camp, Nihon Ki-in și Tokyo! Așteptăm cu nerăbdare să vă cunoaștem și să ne întâlnim la Summer Go Camp 2018!”, au transmis familiei Dobraniș inițiatorii acestei partide.

Puteți citi articolul integral în original, linkul fiind prezent mai sus, sau în copia locală unde nu este activ clipul din articol, clip irelevant pentru subiectul nostru.

http://brailago.ro/arhiva/presa/EXTRA_%20Doi%20fra%c8%9bi%20din%20Bistri%c8%9ba,%20invita%c8%9bi%20%c3%aen%20Japonia,%20pentru%20o%20partid%c4%83%20de%20GO%20special%c4%83,%20%c3%aentre%20altele%20-%20Bistriteanul%20-%20Afla%20primul.html

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive