Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Rezultatele concursului de fotografie

În urmă cu jumătate de an anunțam un concurs de fotografie. Două luni mai tîrziu vă rugam să votați pentru premiile publicului.

Rezultatele pentru cele cinci premii ale publicului au fost publicate într-un tîrziu undeva pe Facebook, dar nefiind nimic de la noi, ba în plus două dintre fotografii  au fost votate de pe conturi fantomă create la viteză, m-am strepezit și nu am mai anunțat nimic. Din nefericire nu m-am apucat să îl raportez, pt ca fiind și eu în concurs părea că o fac de oftică. Eram convins că va remarca altcineva zecile de like-uri venite de la conturi cu nume hilare gen befriended1, befriended2, befriended3.. etc. Erau cel puțin vreo cinci astfel de serii. Nici nu am făcut printscreen, așa că nici măcar dovada asta iluzorie nu o mai am. Se vede că după ce spiritul de turmă a adunat lîngă falsuri multe alte voturi, și cine le-a pus, a dat unlike și a șters urmele. Evident, la fel de adevărat poate fi că de fapt jucători cu mulți prieteni, au luat voturile pe bune, dar vreun hîtru  a făcut voturile false ca să îi facă de cacao că ar fi trișat, după care conturile false au fost raportate și au fost șterse. În fine, e o ciudățenie căreia nu voi rezolva niciodată misterul.

Dar mai erau și premiile la care conta doar juriul. Am tot vizitat situl de m-am plictisit și am uitat de el. Acum în fine am săpat iar și am găsit rezultatele. Ca participant era normal să fiu și eu anunțat că au fost afișate, chit că nu am cîștigat. Dar asta e, nimeni nu e perfect. Nu sînt afișate și în engleză, dar Google știe să citească și tufe.

Dar după atîtea puncte negative iată și partea bună. Denis a obținut unul din cele două premii trei. Nu a cîștigat imaginea care eu am considerat-o genială, ci alta. După cum spunea și Kiru, în de concursuri de fotografie, rar iese cîștigător ce credem noi că iese. Gusturile nu se discută.

Deci să vedem și cîștigătoarele.

Primul loc, premiul cel mare, echivalentul a vreo 300 de euro.

Lucrarea se numește în traducere googleză, chess road such as tiger mouth, probabil vrea să însemne, drumul Goului ca gura de tigru, autorul fiind Zheng Jiaxuan. 

Și mie mi-a plăcut imaginația, chit că nu am priceput mesajul. Probabil ceva cu intersecții pe intersecție. Oricum, în afară de mine și juriu doar o duzină au apreciat-o.

Locul doi, pentru un premiu de circa 150 de euro

Lucrare numită Happy in chess, produsă de Lin Hongming. Eu personal o văd total nereușită. Singurul merit ar fi veselia puștiului, dar care și asta are ceva negativ pentru că mai mult ca sigur că rîde de necazul adversarei, chestie nu tocmai de lăudat. De altfel poza abia a cumulat vreo zece aprecieri.

Cele două premii trei, în valoare de vreo 75 de euro fiecare au fost cîștigate de

GO Champion  de Rodica Dobraniș

și

care s-ar numi quiet see focus, cumva, concentrare în tăcere de Miao Yanxin

Au mai fost oferite și cinci mențiuni pentru excelență, în valoare de vreo 25 de euro fiecare.

Materiale locale de Lin Hongming

Teoria Canionului de Cai Wenying

Aventura Goului de 阮玟茜

Pisica Neagră Pisica Albă de Huang Yingci

Răsărit de Huang Darong.

Alte cinci premii, genți de laptop oferite de compania Lifu.

Roata istoriei, de Chen Baiguang

Joc după placul inimii de Chen Yuzhi

Apocalipsă de Liao Weiqi

Da, doar cuvinte de Qiu Jun

Negru și Alb de Lu Wei

Și în fine premiile publicului, cinci, fiecare în valoare de cca 25 de euro

de Zheng Zhikai (792 voturi)

Go și sarafan Luo Huangyuan (682 voturi)

Iubire de mamă de Shi Renzhen (554 voturi)

Go în parc  Zhang Huijuan (432 voturi)

Regrete și meditație de  Zhou Baiyu (354 voturi)

Categories: Anunţuri Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive