Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Campionatul European pe echipe, ediția a 9 a runda a noua

Această ultimă rundă nu avea ce aduce nou, jocurile fiind făcute. Calificările erau stabilite, retrogradările evidente. Singura surpriză teoretică era ca Germania să învingă România, și astfel să scape de retrogradare în funcție de numărul de partide cîștigate în defavoarea României, Poloniei, sau Cehiei, rămase tot cu șase puncte, sau Cehiei cu 5 puncte dacă pierdea la Polonia. Dar asta ar fi fost o surpriză de proporții. Surpriză care aproape s-a întimplat, dar numai pe jumătate. Și Germania și Polonia au scos egal.   Încă o dată, se dovedește cît de dură este lupta ân prima ligă. Cehia care în primele ediții s-a calificat ediție după ediție, chiar și pe primul loc, acum la un pas de retrogradare. Și România aproape la fel.

Revenind la rundă, o a treia mică surpriză vine din partea Ucrainei care a cedat un punt Israelului. Deasemeni, și Franța cedează, dar nu un singur punct, ci două Ungariei, și cu ele și locul doi pe podium. O singură partidă se înscrie în așteptări, campioana cu retrogradata, Rusia – Italia, 3-1. Dar chiar și aici se poate spune că e o surpriză, fiind de așteptat un 4-0, dar Timur Sankin a pierdut la timp.

Deci se califică Rusia, Ungaria, Franța și Ucraina, și retrogradează Italia în locul căreia va veni Serbia. Germania va juca cu Austria meciul de baraj.

În continuare partidele acestei runde.

BCristian Pop (CPop) 7 dan WJonas Welticke (iryumika) 6 dan Negrul cedează

 

Download SGF

 

WGheorghe Cornel Burzo (Cornel) 6 dan BBenjamin Teuber (bteuber) 6 dan Negrul cedează

 

Download SGF

 

BDragos Bajenaru (bok) 6 dan WLukas Krämer (miao) 6 dan Negru+19.5

 

Download SGF

 

WLucian Deaconu (jim) 5 dan BMichael Palant (Kupitman) 5 dan Negru+16.5

 

Download SGF

 

Rezultate şi partide preluate de pe Pandanet

Categories: Concursuri Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive