Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Emilian Dima și-a reluat activitatea

Despre activitatea de la Colegiul Național Mihail Kogălniceanu am mai vorbit. E drept nu așa de mult ca despre cea de la Școala 22.

O vreme Emil a mai luat o pauză, și cercul lui de Go nu a mai activat.

Filmulețul de mai jos ne arată cîteva secvențe de la o sesiune recentă a reactivatului cerc.

 

https://www.facebook.com/emilian.dima2/videos/2420447744638366/

Anul trecut, nici noi, echipa de amatori, eu și Alex nu am făcut mare brînză, și pregăteam acum idei noi. Una dintre ele este lansarea unor competiții pe net pentru că prezențe la cercurile de Go o dată pe săptămînă nu e suficientă pentru a te ține ambalat.

Am în vedere OGS, care mi se pare foarte reușit pentru acest scop. Există posibilitatea de a crea grupuri și diverse concursuri, sau chiar scări. Recent l-am și terminat de tradus în română , deci nu e o problemă pentru cei mici care nu sîntă încă versați în engleză. Apropo de traducere, dacă folosiți OGS și sînteți pe românâ atenție și la erori. Dacă vedeți ceva în neregulă, dați un beep la mine. Traducrea directă uneori nu se potrivește în context, și nu am ști ce se lipește și ce nu, pînă nu văd contextul. Plus că mai este și cîte un typo. Cîteva le-am găsit, dar sigur mai sînt. Vreo două sînt hibe de soft, și am anunțat pe cei ce fac codingul, dar acolo durează.

Înapoi la clubul nostru. Bine ai revenit Emil și sper să lansăm niște concursuri noi. Idei sînt destule

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive