Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Hai pe scară la Brăila

Are ea Brăila destule scări, dar nu strică una în plus. Și cu siguranță nu cred că vă imaginați că vorbesc să mergem cu tramvaiul pe scară. Evident e vorba de o scară competițională. Am mai pornit noi cîndva așa ceva, parcă chiar am și jucat o vreme, făcînd ordinea manual, sau poate doar îmi imaginez. Dar cu siguranță nu îmi imaginez că m-am chinuit să încropesc un soft pentru asta. Erau cîteva variante disponibile, dar din nefericire nici una nu a funcționat așa că ideea a murit. Să ții scara de mînă… nu se face decît dacă ești maniac.

Acum na că a apărut OGS. Este un server de Go excelent cu o mulțime de caracteristici. Una dintre este posibilitatea de a face scări. Prima variantă pe care am încercat-o a fost cea de grup, pentru că orice grup creat pe OGS are automat incluse și trei scări. Cîte o scară pentru cele trei dimensiuni uzuale, 19×19, 13×13 și 9×9. Cine vrea se poate alătura scărilor la nivel general de server, sau cea a grupului România. În acest moment există înscriși 1352, 518, respectiv 650 de jucători la nivel de server. La noi sînt 10, 8, respectiv 11 jucători. Interesant, mai mulți români preferă tabla de 9. Atenție, există grupul Romania grup se pare creat mult mai tîrziu, în care s-au prins vreo șase rătăciți ca și mine.

Dar pentru că noi sîntem o comunitate activă și numeroasă propun să avem și un grup local unde putem organiza competiții locale. Evident grupul se numește Asociația de Go Brăila.  Intrați în grup și jucați după pofta inimii.

Categories: Anunţuri Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmează

 

 

 

               

Abonează-te

Dacă vrei să fii anunțat pe mail cînd apare un articol nou, Abonează-te

Articole recente

Arhive

Categorii