Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Go Future, mai pe românește viitorul Goului

Go Future este unul din proiectele prezentate anul acesta la Premiul Iwamoto. Și nu este unul oricare, ci chiar cîștigătorul premiului cel mare.

Inițial nu l-am considerat un proiect important, pentru că la prima vedere nu este decît ceva ce se practică în mod curent, adică pregătire online în cadrul unor ligi, plus concursuri la tablă. Ba mai mult, chiar am fost surprins că a luat premiul cel mare, pentru că părea evident că acesta se va duce la Leela. În plus, proiecte asemănătoare cu rezultate mai palpabile erau cu mai multe merite. Plus că fiind din țări mai sărace, banii premiului erau mai bineveniți.

Încă sînt convins că este o chestie subiectivă care face juriul să favorizeze proiectele care rulează deja bani serioși. După cum am văzut la ediția precedentă, masa electronică, și Surrounding Game, bine finanțate, au avut cîștig de cauză.

Dar poate sînt eu însumi subiectiv, și poate că proiectul chiar are merite. Deci nu strică să îl adoptăm. Studiem detaliile și le adoptăm pentru a replica succesul lor.

În plus se încadrează cu ceea ce deja facem, și cu ideea de colaborare cu cluburi de peste hotare. Proiectul s-a desfășurat pe parcursul a cinci ani și a antrenat circa 100 de copii, deci la 20 de copii pe an a fost destul de restrîns chit că e vorba de copii tari.

 

 

Categories: Promovare Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive