Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Calendar Competițional 2019

Dintotdeauna au existat nemulțumiri cu privire la mediatizarea noilor concursuri. Uneori pe bună dreptate, concursurile fiind anunțate tardiv în locuri mai puțin vizitate.

Dar de zece ani există un calendar competițional actualizat cu grijă. Acesta este menținut de Iulian Toma în platforma oferită de Google, și cei ce o folosesc, îl pot adăuga la propriul calendar.  Pentru vizibilitate, calendarul este inserat și într-o pagină dedicată pe acest sit.  Pagina este prezentă în meniu, și este cît se poate de ușor de accesat. Aceeași pagină mai conține și un link către Calendarul FRGo, și unul către Calendarul EGF.

Calendarul FRGo conține aproximativ aceleași concursuri, dar sînt prezentate în format text. Pentru cei ce nu agreează formatul oferit de Google și nu vor să se deplaseze un click mai încolo pe situl FRGo, am copiat mai jos în aceeași pagină calendarul în format text.

Deci nu mai există nici un motiv de nemulțumire pentru cei ce vor să participe la concursuri, dar se trezesc prea tîrziu. Calendarul există în două versiuni oficiale. Dar evident aceste calendare sînt statice pentru cei ce nu folosesc calendarul Google unde își pot seta notificări pe canalul preferat. Deci cine nu consultă calendarul din timp, va rata concursuri. Și ar vrea să fie anunțat pe canalul său preferat. Pentru unii acesta este Facebook, pentru alții Rgo, iar pentru alții, Forumul.  Dar asta depinde de fiecare organizator în parte. Fiecare organizator își mai promovează concursul după propriile puteri, dar nu poate ști unde  și cînd anume așteaptă fiecare să fie anunțat.

Pentru conformitate, am mai adăugat o casetă, vizibil în dreapta sus, cu următoarele patru cinci concursuri. Dar fiind casetă text, actualizată manual, uneori mai rămîne în urmă. Mea culpa.

În fine, noi zicem că nu mai există motive pentru cei ce rămîn de căruță… ăăă… de calendar, totul fiind cît se poate de bine organizat. Dar dacă mai există posibilități de îmbunătățire, așteptăm sugestii.

Categories: Anunţuri Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmează

 

 

 

               

Abonează-te

Dacă vrei să fii anunțat pe mail cînd apare un articol nou, Abonează-te

Articole recente

Arhive

Categorii