Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Veterani pentru Juniori

Pe scurt, acesta se vrea un concurs al veteranilor gălățeni, dar spre deosebire de ediția de anul trecut (care nu s-a încheiat încă), scopul principal nu va fi amuzamentul personal, ci sprijinirea celor tineri la început de carieră. Mai precis, concursul va fi cu taxă, care va fi donată integral tinerilor jucători care au dovedit seriozitate și au realizări remarcabile în competiții.

La ediția de acum zece ani practic a fost aceeași idee, taxa a fost modică, zece sau douăzeci, de lei, care au fost folosite exclusiv pentru premiere, dar nici unul dintre cei de pe podium nu a dorit să încaseze premiul, deci fondul de premiere a fost  folosit tot pentru cei mici. Nu mai rețin exact cine sau ce acțiune a fost beneficiar.

Edițiile precedente au beneficiat de timp cît se poate dar acum va fi ceva expeditiv. Concursul se va juca în timp real, sîmbăta viitoare la clubul lui Codrin, ora 10. Sînt acceptate și păsările călătoare care au posibilitatea de a juca de la distanță.

Un detaliu important este că taxa va fi de minim 100 lei, dar maximum va fi cît binevoiește fiecare.

Concursul va fi fi unul rapid, cu doar cinci runde, timp de gîndire 15 minute, plus 3 perioade a 20 de secunde.

Mai multe detalii pe email, sau personal la telefon. Înscririle se pot face prin comentariu la acest articol, sau direct la fașa locului.

 

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive