Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Invitație la NIŠ OPEN 2019

Tocmai am primit o nouă invitație pentru un concurs ce va avea loc peste două luni.

Deși sînt șanse mari ca nimeni de la noi să fie interesat să se deplaseze cîteva sute de kilometri, îmi fac datoria de a publica anunțul.

Invitația vine de la  Željko Veselinović Manager NIŠOPEN2019 Go klub Pro Go Niš, Serbia, pentru International Go Tournament NIŠOPEN2019, EGF Grand Prix bonus level C, March 30-31. 2019.

Pagina concursului poate fi consultată pentru mai multe detalii.

Situl este bine realizat, furnizînd toate datele necesare despre concurs, plus un cronometru cu numărul de zile rămase pînă la concurs.

Un singur detaliu poate fi ajustat pentru a fi mai bine. Două elemente din meniu sînt plasate în bannerul derulant, deci dacă vrei să arunci o privire pe programul concursului, sau pe detaliile despre cazare, nu le vei găsi decît dacă ai răbdare pînă apar la vedere. Oricum, cei interesați de concurs cu siguranță vor avea răbdare cinci secunde pentru a descoperi meniul săltăreț.

Pagina mai conține și galerii cu poze de la edițiile precedente.

Cîteva aspecte merită menționate. Primul ar fi că se începe ce visam în urmă cu decenii, adică trimiterea de invitații la concursuri, al doilea fiind că această invitație se înscrie în planul recent de a face conexiuni cu mai multe cluburi pentru a face schimburi interesante pentru cei noi.

Dacă planul de a face contacte cu tabere interesante și cluburi active va reuși, deasemeni și promovarea în școli va reuși mai bine.

Categories: Anunţuri Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmează

 

 

 

               

Abonează-te

Dacă vrei să fii anunțat pe mail cînd apare un articol nou, Abonează-te

Arhive

Categorii