Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Podcast despre Go

Podcastul și Goul sînd doi termeni care nu se prea lipesc. Pentru că primul este mai degrabă audio, și Goul mai mult vizual.

Dar cumva iată că cele două noțiuni se intersectează datorită unui comedian, Jerry Jaffe, care a ajuns vremelnic la Congresul de Go american de anul trecut.

Pe scurt pentru cine nu știe ce este ăla un podcast. La noi probabil așa ceva este străin, așa că imaginează-ți un camionagiu american, care nu are ce face în lungile lui curse decit să asculte radio. Dar plictisit de radio, sau în zonele unde nu prinde nimic, ce să asculte? Păi cărți citite, sau emisiuni înregistrate. Podcastul (iPodbroadcasting) e tot așa, o emisiune înregistrată pe care o poți asculta cînd vrei pe iPodul tău. Cumva podcastul este ceva contrar vremurilor, pentru că acum nimeni nu mai este atent mai mult de cîteva minute, și care nu are poze sau imagini în mișcare, pe cînd podcasturile sînt audio și durează de adormi de zece ori. S-a întîmplat să dau peste podcasturi, dar nu am avut răbdare să le urmăresc, nefiind subiecte din sfera mea de interes. Dar am stat în zonă suficient cît să le pot asocia cu acele posturi de radio americane unde un oarecare stă închis într-o cabină de radio și vorbește de una și de alta, și mai dialoghează și cu ascultătorii la telefon, ascultători care sînt ori camionagii prizonieri și ei în cabina lor, or insomniaci fără scăpare. Acest tip de emisiuni îmi este cunoscut din filme, iar podcasturile de la diverși comedieni cărora le-am urmărit mai mult decît clipurile de succes.

Pe un grup pe FB pe undeva, a fost prezentat și acest podcast pe care l-am ascultat în mare parte. Este cumva un ecou palid al Filmului Jocului de Înconjurare, pentru că se întîmplă la Congresul American de Go, și sînt intervievați jucători de Go. Subiectele abordate nu sînt extrem de interesante, sînt chestii cunoscute, dar totuși nu este o totală pierdere de timp.

Mai jos este articolul care însoțește podcastul, articol dedicat în principal linkurilor menționate în interviuri.

Like | Share | Download(56)

AUG 6, 2018

Action Comedy Nerd Show #15: Visiting the 2018 US GO Congress

On July 28, your humble co-host Jerry had a chance to visit the 2018 US GO Congress in Williamsburg, Virginia. While there, he had a chance to interview some of the participants, including Tournament Co-Director Nate Eagle, the Masters Tournament Director Josh Lee, well-known teacher and author Yuan Zhou, and US Professional Go player Any Liu. In this episode, Jerry also teaches Dan about the game, as well as schooling him on which movies Will Smith is or is not in.

The official website of the 2018 GO Congress: https://www.gocongress.org/

The US GO Congress is presented by the American GO Association: http://www.usgo.org/

The National GO Center: http://nationalgocenter.org/

For more about the game of GO, here is the Wikipedia page: https://en.wikipedia.org/wiki/Go_(game)

More on AlphaGO and AI:https://www.theatlantic.com/technology/archive/2017/10/alphago-zero-the-ai-that-taught-itself-go/543450/

Nate Eagle has a GO App, you can contact him here:https://gokibitz.com/

Yuan Zhou’s website: http://www.zhouyuan.com/

Yuan Zhou’s latest book on Amazon:https://www.amazon.com/Rethinking-Opening-Strategy-AlphaGos-Impact/dp/1981642005/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1533584355&sr=8-2&keywords=yuan+zhou

Joshua Lee can be reached at: joshlee.grad@gmail.com

Andy Liu is accepting new students, you can contact him at: cloudnotes.64@gmail.com

 

 

 

Categories: Diverse Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmează

 

 

 

               

Abonează-te

Dacă vrei să fii anunțat pe mail cînd apare un articol nou, Abonează-te

Arhive

Categorii