Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

A revenit GoGameGuru?

După cîțiva ani înb care GoGameGuru  ne-a delectat cu știri și articole la nivel profesional, redactorii au lăsat-o mai moale, apoi au încetat să mai scrie. Situl a rămas prezent, ca o arhivă vie, pînă cînd găzduirea nu a mai foat plătită, și domeniul a încăput pe mîna spammerilor. Aparent era același vechi sit, dar era cumva invadat de reclame. Au existat cîteva voci îngrijorate, dar apoi nu am mai auzit nimic.

Am aruncat acum o nouă privire și constat că spammul a dispărut, ba mai mult există și vreo cinci articole noi, publicate săptămînal în octombrie anul trecut și ianuarie 2019.

Dar articolele par chestii generale pentru publicul larg, nu materiale la nivelul pe care îl știam înainte. În plus, meniul este ciudat. Ar trebui să ducă către shop, sau către ceva discuții, sai chiar către BadukTV, dar duc tot către aceste insipide articole. Iar bara cu resurse utile din dreapta, nu are nici un link activ. Există și o reclamă către o nouă carte,  Relentless: Lee Sedol vs Gu Li dar de asemeni, nu are link către altă pagină.

Și nici măcar formularul de abonare la newsletter nu e activ.

Să fie încercarea unui amator de a atrage atenția, sau doar o glumă nereușită?

 

 

Categories: Situri Engleza Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive