Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Open în Jena. Tot pe Twitch

În pauzele campionatului profesionist am văzut că programul era pentru mai multe zile decît cele alocate celor cinci runde.  Dar prins cu atîtea partide interesante nu m-am ambalat să văd despre ce este vorba. Am aruncat informația în zona neinteresantului. Undeva în subconștient îmi ziceam că e vreo eroare.

Dar nu este nici o eroare, este un open organizat pe lîngă campionatul profesionist. De regulă openul se organizează în paralel, pentru a îi ține ocupați pe cei ce nu pot juca în competiția principală. Dar acum s-a optat la această variantă probabil pentru a da posibilitatea profesioniștilor de a juca și în open, și pentru că evident, nimeni nu se plictisea în timpul campionatului, toți fiind ocupați să urmărească simultan trei partide.

Concursul este anunțat pe situl federației europene de Go, și are și pagină dedicată pe situl academiei JIGS.

Dar se vede că nu prea a fost promovat, participarea avînd un nivel patetic, doar 45 de jucători. Probabil mai mulți, unii participînd prin înscriere directă, nu pe pagina pe care o putem vedea și noi. Dar rezultatele nu sînt vizibile deci sîntem lăsați un pic în ceață.

Acum este pauză, prima rundă fiind deja terminată, dar în același loc pe contul twitch al EGF puteți urmări runda doi și următoarele, care vor fi difuzate în această seară și mîine dimineață.

Openul este numit European Grand Prix C-Bonus Points Tournament 2019. sau Jena Tournament după cum e botezat în calendarul EGF.

Pe twitch comentează Jeff Su 6d.

Ca și campionat există o secțiune cu polluri unde puteți vota în favoarea celor ce credeți că vor cîștiga premiul cel mare, 500 euro.

 

 

Categories: Anunţuri Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive