Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Unde să joci Go?

Chiar așa, unde să joci Go, dacă îți vine cheful? Evident că pe net, pentru că acum totul e pe sîrmă. Dar dacă ai chef să joci la tablă? Ce te faci? Te duci la club, aia faci. Și cu siguranță știi deja unde este clubul și cînd se țin întîlnirile. Și dacă nu știi, poți căuta, pentru că există o federație, grupuri de discuție, situri.

Dar unii vor să aibă informația chiar mai la îndemînă. Și uite așa a apărut…

WhereToPlayGo.com? sau baduk.club după cum vedem adresa la care sîntem redirecționați.

Acest sit nu este altceva decît o hartă cu marcaje pentru fiecare club, fiecare marcaj oferind și datele clubului, locație date de contact și program.

Inițial au existat doar vreo cincizeci de marcaje pe harta SUA, autorii sitului fiind americani. Dar după promovarea de pe grupurile de discuții FB, au apărut și vreo zece pentru Europa. Au mai existat astfel de tentative, nu prea de succes, pentru că utilitatea este practic doar pentru cazurile cînd ești în deplasare, eventual pentru nou veniți. Și fiind necesară o actualizare permanentă, căderea în bitheaven era de așteptat.

Și actuala inițiativă necesită încă mult efort din partea organizatorilor, pentru că actualizarea se face manual, Dar i sînt entuziaști și speră că vor prinde avînt. Au promis că vor veni cu multe îmbunătățiri. Da, ar fi interesant de văzut ce instrumente vor adăuga, pentru că acum în afară de hartă, mai există doar o pagină cu cîteva detalii despre sit.

Deci dacă vrei să îți vezi marcajului clubului tău pe hartă, aruncă-le un mesaj. Adresa este pe pagină.

 

Categories: Resurse Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive