Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Aniversare de zece ani

Cu surpriză constat că situl nostru a împlinit zece ani.

Întîmplător, mi-a sărit în ochi un articol mai vechi, și era din 2009. Am realizat că sînt zece ani de atunci. Verificînd primele articole văd că au fost publicate în mai. Nu sînt sigur că sînt datele reale, situl fiind portat de cîteva ori, deci e posibil ca articolele din mai 2009 să fi fost publicate în lunile precedente, și în mai le-am republicat după ce oi fi bușit situl.

Oricum e neimportant dacă practic are cîteva luni în plus.

De fapt e neimportant și că are zece ani. E doar un motiv de a sărbători, și cum să o facem altfel dacă nu printr-un concurs.

Are drept de participare orice cititor al sitului indiferent dacă este brăilean, gălățean  sau nu.  Concursul va fi cu taxă de participare care va fi consistentă, mai precis 100 lei, taxă pe care nu am decis încă dacă o voi acorda ca premii sau o voi folosi în folosul sitului a asociației sau chiar personal. Taxa este doar un vot de credibilitate a cititorilor pentru efortul depus în menținerea acestui sit, și  de validare a participanților la concurs.

Concursul se va desfășura pe OGS, și sper să se termine în luna mai, partidele fiind jucate în timp real, la orele convenite de jucători.

Celelalte date ale concursului vor fi stabilite ulterior. Momentan aștept înscrieri prin comentariu la acest articol. Concursul este amical și bazat pe încredere, dar ca organizator, am drept de decizie în caz de scîrțîe ceva.

 

Categories: Diverse Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive