Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Metropolitan Go ediția a treia

Sîmbătă 1 Iunie a avut loc cea de a treia ediție a avut loc cea de a treia ediție a Metropolitan Go.

Obiectiv a relatat despre concurs,

și deasemeni, organizatorul Codrin Vasiloancă a dat detalii pe pagina sa de facebook.

Experiența acumulată în edițiile precedente i-a permis organizatorului să producă un concurs de calitate. Ca și la edițiile precedente spațiul a fost generos, oferit de Colegiul Tehnic  Edmond Nicolau Brăila. În plus a existat arbitrare separată, inclusiv laptop dedicat pentru fiecare dintre cele trei grupe valorice ceea ce a eliminat întîrzierile.

În plus existînd și o sală dedicată pentru cei aflați în pauză, atmosfera de concurs a fost mult mai matură decît ar fi fost de așteptat de la un concurs pentru copii unde de regulă cei ce au terminat partidele uită de noțiunea de liniște.

Un alt plus, pe lîngă sala dedicată părinților, a existat și o sală de inițiere pentru începători pentru cei apăruți ocazional în zonă, însoțitori ai participanților la concurs sau elevi ai școlii gazdă. Cătălin Albu a fost cel ce s-a ocupat de cei nou veniți.

O noutate a fost și masa de prînz, oferită într-o sală separată la același etaj, inclusiv desertul mult apreciat de cei mici. Contribuția părinților care au ajutat la servirea mesei a fost mai mult decît binevenită.

Și desigur că toți jucătorii s-au bucurat de atmosferă și de concurs în sine, dar învingătorii cu atît mai mult, avînd în vedere cantitatea premiilor asigurate de cei menționați în articolele citate.

Rezultatele concursului pot fi văzute pe EGD, Grupa A,

Grupa B,

Grupa C

 

În grupa A observăm revenirea lui Mihai Matei în activitatea competițională.

Categories: Concursuri Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive