Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Colecție de probleme

Problemele sînt un capitol important în Go, și de-a lungul timpului am prezentat o mulțime de situri dedicate problemelor, și nu rareori chiar și probleme sau serii de probleme în articole dedicate. Am dat o căutare pe întregul sit, și au apărut 150 de articole care conțin cuvîntul probleme. Multe nu au legătură cu ideea de TsumeGo, dar sînt suficient de multe care au.  Dar chiar dacă sînt suficiente, nu strică altele noi.

Și tocmai am dat de un nou sit dedicat problemelor…  TsumeGoDojo

De fapt nu este chiar un sit, ci doar o simplă pagină creată gratuit pe situl WordPress, dar pagina conține o cuprinzătoare listă de colecții de probleme de Go. Mai bine de 100. Și cum fiecare colecție are sute, uneori chiar mii de probleme, în final ai la îndemînă zeci de mii de probleme. Suficiente pentru o viată.

Colecțiile sînt separate în trei categorii,

  • -Autori celebri
  • -Tesuji
  • -Alte colecții

Aproape jumătate dintre colecții pot fi descărcate direct, dar restul sînt rezervate celor ce se învrednicesc să contribuie cu un simbolic 8 dolari prin PayPal.

Colecțiile oricum sînt disponibile deja pe undeva pe internet, deci cine nu vrea să sprijine efortul autorilor, poate dedica cîteva săptămîni, după afirmația celor ce au creat acest sit, și aduna colecția manual, personal.

Categories: Resurse Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive