Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Congresul European de Go 2019

Au existat atît de multe noutăți în ultimul an încit congresul european a cam rămas în umbră.

Mai este doar o lună pînă la începerea lui, și organizatorii tocmai au publicat un nou anunț cu detalii noi.  În principiu este vorba de înscriere din timp. Pentru că multă lume decide să vină în ultimul moment, chiar și pentru copii s-a introdus taxă. Evident este o taxă modică, de doar 20 de euro pentru cei ce se înscriu tîrziu. Dar chiar și cu această taxă posibil unii se vor înscrie pe loc, încurcînd socotelile organizatorilor. De aceea ei fac apel la participanți să nu amîne înscrierea.

Anunțul este următorul


Dragi participanți,

Cu o lună înainte de începerea Congresului, iată câteva știri de la echipa de organizare!

În primul rînd, există un aspect important: clădirea este limitată în spațiu și, prin urmare, nu putem găzdui mai mult de 720 de jucători în același timp. Până în prezent nu ar trebui să fie o problemă, dar având în vedere ritmul rapid al înscrierilor recent, recomandăm cu insistență tuturor jucătorilor să se înregistreze online înainte de a veni la Congres. Vom putea astfel fi siguri că există loc pentru toată lumea.

Am pregătit niște surprize mari și mici pentru voi!

Cel mai important, suntem ocupați adunînd o echipă excelentă de predare. Au pregătit pentru dvs. două cursuri pe zi, jocuri simultane, un colț de analize pentru jucătorii dan și kyu și un mic tratat de la In-Seong Hwang: o provocare zilnică tsumego, Maestrul de probleme, pe care o puteți primi în buletinul nostru de știri . Acesta va fi rezolvat în după-amiaza înainte de celelalte prelegeri.

Pe lîngă premiile clasice, tricouri și voucherele pentru cărți pe care le-ai putea primi ca premii în turneu și în evenimentele secundare, vor exista și vouchere pentru Yunguseng Dojang din In-seong Hwang și Scoala de Internet Go a lui Guo Juan. Încercați și cîștigați unul!

Am aflat că artistul Stoned pe Goban a fost de asemenea ocupat să pregătească cadouri speciale pentru voi!

În clădire există o cafenea spațioasă, LOFT 58, unde puteți găsi tot felul de băuturi răcoritoare, bere belgiană, mese calde și gustări în orice moment al zilei. O vom dota cu seturi de Go și va deveni, temporar, cel mai mare club Go din Europa! Cele mai bune jocuri difuzate, noaptea Karaoke, noapte de concert, tot ce vreți! Există și ceva special pentru voi., dar este secr … Da, este o gustare … Oh, da, un fel de gustare pe care o puteți găsi doar la un eveniment organizat la Bruxelles … Poți să ghicești ce?


Pe situl oficial se găsesc toate detaliile necesare, din care aleg doar numărul participanților, care se apropie de 700, deci se pare că anul acesta locația fi supra aglomerată. Români sînt doar nouă.

Noi cei rămași acasă sperăm că vom afla detalii cît mai multe de pe situl oficial, dar văzînd că la secțiunea știri există doar două articole… probabil speranțele nu vor fi împlinite.

 

Categories: Anunţuri Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive