Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Congresul European 2019 la EuroGoTV

În urmă cu o lună apărea noul anunț al organizatorilor cu privire la necesitatea înscrierii din timp, pentru o mai bună planificare. Cu acea ocazie am mai aruncat o privire pe situl oficial.  și am remarcat în treacăt că nu se prea pare că vom avea parte de prea multe știri despre ce se întîmplă acolo. Nu apare nici o informație despre vreun canal pe care se vor transmite partide în direct, sau video, sau măcar o secțiune dedicată pozelor.

În fine apare acum vestea bună din partea EuroGoTV, că vor exista transmisii ale partidelor de la primele două mese din principalul turneu.

 

 

Transmisia va fi pe KGS, și posibil și pe situl EuroGoTV unde se pot plasa pariuri pentru mutarea următoare. Cu siguranță vor exista și poze, dar, nu văd să se spună nimic de video.

Logic ar fi ca acum să existe și transmisii directe pe Twitch și Youtube, dar nu văd să se spună ceva despre asta. Dacă știe cineva ceva este rugat să ne anunțe și pe noi, eventual prin comentariu la acest articol.

Dar văd că există și o pagină de FB, care deși pare creată pentru această ediție, este numită ca și cum ar fi deținută de congresul în sine. Posibil ca aici să apără filme și noutăți.

Pînă atunci copiez aici o imagine dedicată acestei ediții.

 

Categories: Anunţuri Tags:

Costel

2 Responses to “Congresul European 2019 la EuroGoTV”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive