Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Finala Campionatului European pe Echipe

Chiar acum puteți urmări pe Twitch, partidele ce se desfășoară în cadrul

Pandanet Go European Team Championship

Watch live video from EuropeanGoFederation on www.twitch.tv

Din nefericire este doar transmisie video, nu și comentariu, și nici pe KGS nu văd să se transmită. Și pînă acum au fost doar imagini de la masa întîi dintre Rusia și România. Din nefericire este marcat greșit ca fiind KJido Cup.

Urmărește 2019 Kido Cup International Go Tournament in Hamburg, Germany (w/ commentaries by Stephen Hu 5d & Seongjin Kim 8d) de la EuropeanGoFederation pe www.twitch.tv

Actualizare.. ultima rundă, Franța Rusia.

Urmărește Pandanet Go European Team Championship Finals, Deciding Round: Russia vs. France de la EuropeanGoFederation pe www.twitch.tv

(Actualizare. Partidele de la primele mese pot fi urmărite pe Pandanet, în camera principală, nu în camera dedicată.)

Din comentariile chibiților aflăm că Franța a cîștigat campionatul. Rezultatele pot fi văzute eventual pe pagina Pandanet dedicată finalei. (Momentan, nici rezultatele rundelor precedente nu sînt afișate. Se pare că anul acesta nu vom fi tocmai la curent cu noutăți și rezultate de la Congres. 🙁 …/)

Ultima actualizare. A doua zi după încheierea concursului vedem și rezultatele. Ar fi putut fi puse și partidele care au fost înregistrate, dar a fost omis acest lucru.

Și da, Franța a cîștigat neînvinsă. Amuzantă este constanta lui 3 la 1, toate meciurile terminîndu-se cu trei victorii și o înfrîngere, iar pe de altă parte, nimeni nu a învins pe cineva mai de sus din clasament.  Rusia învinsă doar de Franța ocupă locul doi, iar Ucraina care a reușit să ne învingă doar pe noi, a luat locul trei. Am văzut și lacrimi printre emoticoanele dedicate locului patru obținut de România. Dar să nu uităm că mai există șase locuri care nu au apucat să ajungă aici în finală, plus alte zeci de locuri în ligile inferioare. Locul patru nu este o înfrîngere, ci doar ultimul loc de pe podium, alături de ceilalți învingători..

Categories: Concursuri Tags:

Costel

One Response to “Finala Campionatului European pe Echipe”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive