Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Ce putem vedea de la congres. Elian la masa doi

După cum mă temeam, nu se transmite foarte mult, dar nu este chiar nimic.

Există EuroGoTV după cum a fost anunțat, care deja transmite două partide pe KGS, dar și un flux video fără vreo explicație despre ceea ce vedem. Este canalul youtube al EuroGoTV.

Dar nefiind promovat, nimeni nu știe, există doar două persoane conectate, eu și încă un disperat ca mine care s-a gîndit să verifice.

Mai este și transmisia partidei de la masa 17, adică 1 de la open,

EGC2019, Brussels, Belgium: MAIN B1 R1
Kai-Han Tseng 5d(b) vs Tengyu Sun 7p

unde se poate paria pe situl EuroGoTV, dar nu prea funcționează pariurile. În primul rînd, mutările sînt copiate rapid în serii de cîte cinci, cel puțin pînă acum așa a fost, iar cînd am nimerit una nu am cîștigat nimic, iar la următoarele nu mi-a mai scăzut din puncte deși nu am nimerit mutarea.

Pe canalul Twitch al federației europene vedem transmisia video de la prima masă, Shikshin contra Fenech.

Urmărește videoclipul live de la EuropeanGoFederation pe www.twitch.tv

Există și patru partide transmise pe Pandanet.  Acolo îl putem vedea pe Elian la masa doi contra lui Mateusz Surma. Privind mai atent, observ că e vorba de Campionatul European, un fel de preliminarii înainte de sferturi, și sînt partide eliminatorii.

Pe situl congresului, la secțiunea Tournament info, plasată în meniu sub Congress Activities, găsim parizările pentru toate concursurile, precum și rezultatele după fiecare rundă. evident, pentru moment există doar parizarea pentru prima rundă în open. Pairing Round 1 – 2019-07-21, 11:00 restul fiind doar schițe ce urmează a fi actualizate la momentul oportun.

La secțiunea newsletter a apărut și cel dedicat zilei doi. Newsletter EGC2019 Day 2, dar pare dedicat participanților. Oricum, este util și pentru noi. Există și trei imagini, dar numai ca miniaturi. Să sperăm că vor fi și imagini la dimensiuni normale. Nici pe EuroGoTV nu există încă poze.

Cam atît am găsit pînă acum, nu prea mult, dar e suficient. Dacă mai există și alte transmisii de care nu știu le puteți adăuga prin comentariu la acest articol. Acum rămîne să savurăm partida lui Elian.

 

Categories: Concursuri Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive