Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Ultime detalii despre finala pe echipe

Eram îngrijorat de posibila lipsă de informații de la congres avînd în vedere că secțiunea News ducea la o pagină inexistentă, iar newsletterul era cam plin de hibe precum faptul că primele două sînt incomplet numite, pozele sînt doar miniaturi, și în plus apare un mesaj că nu sînt autentificat, deci pot rata informații, dar nu mi se oferă și un formular de înscriere. (ca vizitator măcar.) Dar azi s-au reparat o parte din probleme. A dispărut secțiunea News, de fapt fiind redundantă Newsletterului care este suficient de populat cu articole.

Unul dintre articole este dedicat finalei care s-a încheiat acum două zile.

Articolul se numește Franța câștigă PGETC! Ceva remarcabil:

și iată și traducerea sa integrală.

În meciul decisiv dintre Rusia și Franța, un jigo (2: 2) ar fi fost suficient pentru Rusia, din cauza regulii pentru caz de egalitate, care precizează  în cele din urmă va conta poziția după cele 9 runde online, deja jucate, și acolo Rusia este în fața Franței. Așa că Franța trebuia să câștige. Prima partidă s-a încheiat la prima masă cu o victoria lui  Ilya Shikshin împotriva lui Dai Junfu, doar o singură victorie din cele 3 partide rămase ar fi fost suficientă pentru Rusia. Dar Tanguy și Benjamin și-au câștigat partidele, așa că Franța  conducea cu 2: 1 și totul depindea acum de partida de la masa 2 dintre Alexander Dinerchtein, 3p și Thomas Debarre, 6d. Sub ochii celei ce la antrenat pe Thomas,  Guo Juan, 5p, în cele din urmă Thomas Debarre a cîștigat cu cîteva puncte – victorie  încoronată de uralele tuturor observatorilor francezi din jurul mesei.

În plus există trimitere către articolul publicat pe situl EGF de către Antonius Claasen, unde sînt date mai multe detalii și imagini.

Categories: Concursuri Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive