Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Congresul la jumătate

Organizatorii au continuat să ne servească în ritmul deja stabilit de una rece una caldă. Cea rece este că în newsletterul pentru ziua 5 au anunțat ziua de miercuri ca fiind liberă exceptînd turneul de 13X13, uitînd să menționeze și campionatul. Deci cine a vrut să urmărească partidele de la primele mese din campionat transmise ca de obicei pe Pandanet, dar nu a studiat și programul, posibil să fi fost derutat de informație. Din asta se vede clar că newsletterul este dedicat exclusiv participanților.

Cea caldă este adăugarea secțiunii cu partidele de la primele mese, deci cei interesați le pot găsi acum cu ușurință, nu este nevoie să le mai caute în arhivele Pandanet și KGS.  Remarcăm aici un nou player sgf maxiGos care la prima vedere pare interesant, la a doua nu mai pare așa de interesant. A treia privire, mai atentă, cu altă ocazie.

 

A apărut și  o secțiune cu poze, dar este folosită o galerie patetică, Phoca Gallery. Chiar nu înțeleg cum niște profesioniști (situl fiind făcut de  srtt.be, pot lansa produse atît de infecte.)

Dar să revenim la rezultate. În primul rînd campionatul, unde s-a trecut deja de semifinală urmînd lupta pentru titlu între Ilya Shikshin și Artem Kachanovskyi. Lukáš Podpera și Stanislaw Frejlak vor lupta pentru locul trei. Finala și comentariul pot fi urmărite mîine pe Twitch.

În open au mai rămas doar cinci români.

Ioan Elian, Grigoriu

 1. Surma, Mateusz pl 2 Pro –
 2. Chernykh, Anton ru 6 Dan –
 3. Akiya, Tatsushi jp 2 Dan +
 4. Yang, Jun cn 5 Dan +
 5. Wu, Xinyi cn 5 Dan +

Boldeanu, Dragoș

 1. Tsubura, Fumihiro jp 1 Dan +
 2. Yang, Sukhee kr 1 Dan +
 3. Mramorov, Andrej ru 3 Dan –
 4. Langer, Mateo fr 1 Kyu +

Popescu, Larisa

 1. Li, Shizhao de 1 Kyu –
 2. Koskinen, Juuso fi 1 Dan –
 3. Lee, Hsuan-Ju tw 1 Dan +
 4. Kim, Hyang-Hee kr 2 Dan +
 5. Nagel, Nikolai de 2 Kyu +

Mastan, Diana

 1. Park, Moonjin kr 1 Dan +
 2. De_Francesco, Leonar it 1 Kyu +
 3. Ahvenniemi, Mikko fi 1 Kyu +
 4. Volk, Chris de 1 Dan –
 5. Drewitz, Michael de 2 Kyu +

Mastan, Adina

 1. Matsumoto,  Iku de 14 Kyu –
 2. Fuerstenau, Peter de 15 Kyu +
 3. Derrien, Christele fr 13 Kyu +
 4. Stalinski, Sven de 15 Kyu –
 5. Pittner, Arwen de 14 Kyu +

Mai există și rezultatele de la concursul rapid unde Elian după o victorie și două înfrîngeri s-a retras. Boldeanu Dragoș nu a prins prima rundă, dar a învins în următoarele trei pe Nagel, Nikolai de 2 Kyu, Xiaowan, Zhang de 1 Dan și Chen, Tianqi cn 1 Dan, urmînd apoi o înfrîngere la Xin, Mingze cn 3 Dan.

Era să uit de openul din weekend. Ca și în main, tot cinci români.

Elian a terminat pe locul 40  din 537 de participanți cu doar două victorii. Dragoș Boldeanu pe locul 151 cu trei victorii.  Larisa Popescu s-a retras după o victorie în prima rundă. Mînjină Dragoș a avut un parcurs mai bun, pierzînd doar o partidă, dar învîng și un japonez cotat cu cinci ranguri mai sus. Niculae, Angel Claudiu a terminat cu o singură victorie.

 

Categories: Concursuri, EGC Tags: ,

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii