Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Poze de la EGC 2019

Despre poze am mai amintit în treacăt în articolele precedente, singura opțiune valabilă fiind EuroGoTV.

Pe situl congresului  pozele s-au lăsat așteptate o vreme, după care a apărut în fine o galerie vai de capul ei. Se vede că nu am fost singurul care a criticat calitatea pentru că în final organizatorii au ales să copieze în format text linkuri către albumele EuroGoTV.

Dar găsind albumele de mai jos, sînt convins încă o dată că actualul congres a fost organizat cam pe genunchi. Ei nu chiar total, pentru că după cum am menționat, au fost și părți pozitive.  Una dintre acestea a fost detaliată într-un newsletter, cred că cel pentru ziua 3, care a dispărut. E vorba de începerea la timp a rundelor. Începerea cu întîrziere, în special a primei runde era ceva de așteptat la toate congresele, și chiar și pe la alte concursuri. Dar de vreo trei ani, la congrese cineva capabil a preluat sarcina, și surprinzător, toate rundele au început la timp. Nu rețin  numele eroului, și nici articolul nu îl dibuiesc.

Un alt personaj capabil se ocupă cu publicarea unor albume foto pe contul de Flikr al federației europene de Go.

Există aici vreo douăzeci de albume, de la competiții majore europene, în principal unde apar profesioniștii.  De la congresul actual putem savura peste o sută de poze de la Campionatul European.

KRM201925C07283266

Și altă sută de poze de la  Finala Campionatului European pe Echipe.

KRM201925C07200284

După cum se vede, pozele sînt chiar mai reușite decît cele de la EuroGoTV, plus că și galeria de la Flikr este mult mai funcțională, excepție fiind tagurile care dau farmecul galeriilor EuroGoTV.

Din moment ce aceste galerii aparțin Federației Europene de Go, iar congresul este organizat de Federația Europeană de Go, era de așteptat ca albumele acestea să fie inserate în situl congresului alături de linkurile către albumele EuroGoTV. Dar nu sînt, deci clar și pe acolo comunicarea lasă de dorit. Nu prea știe stînga ce face dreapta.

Categories: Concursuri, EGC Tags: ,

Costel

One Response to “Poze de la EGC 2019”

  • silviu spune:

    Mie mi se pare mult mai important turneul de Open, caci cei mai puternici jucatori sunt acolo.

    Doar doi romani (Elian Ioan Grigoriu si Dragos Boldeanu) par sa joace in ambele saptamani. Si amandoi au rezultate foarte bune.
    Cel putin Elian merge nemaipomenit de bine, la numai doua puncte de locul 1, dupa ce a castigat 5 jocuri consecutiv!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive