Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Glasnost la FRGo

De-a lungul anilor am tot bătut șeaua pe tema comunicării, mai țineți minte, RGo, Buletinul Informativ, ba chiar mi-am depășit condiția și într-o vreme am solicitat cu persistență publicarea unui sumar al cheltuielilor așa cum văzusem la BGA. Puțini m-au luat în serios și în timp am obosit și m-am potolit.

Acum în fine ideea revine ca o inițiativă a Mihaelei Ţăranu.

https://www.facebook.com/groups/119509481436954/permalink/2477829222271623/

În mod misterios, postarea nu se inserează precum alte postări FB, așa că voi copia manual mesajul.


Cu ṣi despre transparenṭă:

Sorin, Bogdan, George, spuneṭi-mi, vă rog (doar pentru că vă observ activi ṣi asociez asta cu un interes manifestat faṭă de FRGO) nu vreṭi să deschidem o discuṭie despre cum funcṭionează instituṭia numitǎ FRGO? Despre ce rol are ṣi cum este ea formată?

George C, spre exemplu, ca fost membru activ BF, ne poate explica în detaliu în ce situaṭie se află momentan Federaṭia si de ce, ca să putem avea o imagine de ansamblu când comentăm.

Părerile, sugestiile, reclamaṭiile ṣi măslinele sunt binevenite!

P.S. L-aṣ fi invitat ṣi pe Adin dar nu are fb. Fiṭi amabili ṣi anunṭaṭi-l. Sigur ar vrea să participe la această discuṭie.


În prima zi au apărut deja 81 de comentarii.

Discuția a explodat în cele patru puncte cardinale, lăsînd în umbră subiectul care se dorise analizat, așa că mă voi limita doar la a anunța că o nouă discuție a fost lansată.

Era vorba despre transparență, și da, perestroika a fost de cîteva ori, deci… glasnosti.

Eu zic așa ca pentru mine. De fapt FRGo are lag. Asta se întimplă cînd țeava pe care vin informațiile e înfundată, dar și cînd serverul este depășit de situație. Și e supărător. Cu toții știm cum e cînd intri pe o pagină sau un joc și aștepți să se încarce, și aștepți și aștepți…  Dar asta e cînd e lag, asta e cînd nu există comunicare.

 

Categories: Ştiri Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive