Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Go Magic

Go Magic este în prezent doar o idee.

Da, evident, dacă ai apăsat pe link ai văzut că este un pic mai mult decît atît este un sit funcțional, dar situl practic nu face altceva decît să vîndă ideea de Go Magic care se vrea un portal cuprinzător pentru cei ce vor să învețe sau să predea Go.

Și ideea din spatele ideii este automatizarea, interactivitatea. Se vrea ușurarea misiunii instructorului prin automatizarea procesului de ghidare a învățăcelului prin stufosul proces de absorbire a diverselor concepte necesare înțelegerii jocului de Go.

Momentan pe sit vei găsi doar prezentarea ideii, prezentarea fondatorilor care sînt,

Anton Proskurin 2d și Vadim Efimenko 4d

și prezentarea a trei oferte de abonament pentru cei ce vor să studieze Goul.

De remarcat că abonamentul este pentru cinci ani, ceea ce face ca prețul efectiv să fie de doar 20 de cenți pe lună. Sau 60 de cenți pentru contul premium. Chiar și contul exclusiv este la un preț onorabil, de doar un dolar pe lună.

E drept că la standard, nu dai mai nimic, dar nici nu iei mare lucru, doar o cincime discount la cursurile ce vor fi oferite de instructori, și eliminarea reclamelor.

Abonamentul premium e atractiv cu acea reducere de 50% la cursuri. Chiar dacă nu ai de gînd să studiezi Goul, 150 de lei este doar onoarea de a sponsoriza acest proiect.

Abonamentul exclusiv e chiar de vis. 300 de lei pentru cinci ani de cursuri și acces complet la toate cursurile și resursele e un preț simbolic. Singura problemă e că e ca și cum ai cumpăra pielea ursului din pădure, sau cioara de pe gard. Oricum, dacă aceste sume nu ți se par dureroase și nu ești dintre cei care rămîn fără bani la două zile după leafă sau pensie, le poți considera o onorabilă sponsorizare, mai ales că abonamentele pot fi oferite și cadou, dacă crezi că ai cui da un astfel de cadou. Aceste prețuri mici pot fi justificate și de ideea că ulterior prețurile se vor mări, iar abonamentul exclusiv chiar nu va mai fi oferit.

Un detaliu care îmi place este că va exista o ”gamificare” a procesului de învățare, un sistem de premii locale, puncte, stele, pietre prețioase, bonusuri care pot fi folosite pentru a achiziționa diverse resurse, sau de a urmări progresul personal.

Ultimul detaliu este filmul de prezentare de pe youtube.

Sau varianta în rusă, dacă e mai ușoară decît engleza.

Categories: Incepatori, Resurse Tags: ,

Costel

One Response to “Go Magic”

  • Alex Seitan spune:

    Nu cred ca tine. Daca vrei sa faci ceva deosebit pui mana si faci fara sa ceri bani. Apoi, daca demonstrezi ca merita o sa castigi si bani din asta. Acuma toata lumea isi poate instala un program cu care sa joace si de bine de rau e mai bun decat multi profesionisti. Asa ca joci cu el si inveti de la el fara alte costuri in afara de timp.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive