Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Campionatul European pe echipe, ediția a 10 a, runda a doua

Runda a doua vine cu o victorie importantă pentru România. Polonia cu două piese grele la primele două mese avea destule șanse de a obține un egal. De altfel anul trecut ambele echipe au avut un parcurs similar terminînd cu șapte puncte. Chiar și în meciul direct au fost pe traiectoria unui egal, dar Polonia a avut șansa unui forfeit din partea lui Elian, care se vede că are aventuri cu conectarea la internet acolo printre străini.  Dar runda aceasta, Cristian Pop a trecut de redutabilul Mateusz Surma, cel care a cîștigat pentru Europa, meciul contra Statelor Unite. Cornel Burzo l-a învins pe Stanisław Frejlak, răzbunînd înfrîngerea de anul trecut. La masa a treia Dragoș Băjenaru a trecut ca și anul trecut de Koichiro Habu, asigurînd victoria. Surprinzător, Elian face cadou încă un punct prin forfeit. O întîmplare nefericită poate apărea oricînd, dar să se repete un an mai tîrziu contra aceleași echipe, deja ne bagă în bănuieli de conspirații sau supranatural.

Deci pe podium își întăresc poziția tot cu patru puncte Ucraina și Cehia, care au trecut în două meciuri ușoare de Austria, respectiv Germania. La vîrf, Franța și Rusia, după runda ușoară de la început s-au înfruntat pentru supremație și au ieșit la egalitate căzînd temporar pe locul patru.

La mijlocul clasamentului, Ungaria reușește să treacă de Israel obținînd primele două puncte cumpărînd ceva speranțe de calificare, în timp ce Israelul se așează cuminte cu zero puncte lîngă Germania Austria și Polonia.

În continuare partidele acestei runde.

BMateusz Surma (drakula95) 2 dan pro WCristian Pop (CPop) 7 dan W+Resign

 

Download SGF

 

WStanisław Frejlak (Siasio2) 7 dan BGheorghe Cornel Burzo (Cornel) 7 dan B+5.5

 

Download SGF

 

BKoichiro Habu (HabuK) 5 dan WDragos Bajenaru (bok) 6 dan W+Resign

 

Download SGF

 

WCezary Czernecki (cez) 3 dan BElian_Ioan Grigoriu (elianovici) 5 dan Albul învinge prin Forfeit

 

Rezultate şi partide preluate de pe Pandanet

Categories: Concursuri Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive