Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Campionatul European pe echipe, ediția a 10 a, runda cinci

După ce runda trecută România a trecut de Franța, speram că va repeta performanța și va veni măcar cu un egal runda aceasta ușurînd traseul către calificare. Dar Rusia a rămas neclintită, și nu a cedat nici măcar un punct. La fel și Cehia care trece cu 3-1 de Austria și rămîne cu un scor imaculat pe primul loc, practic deja calificată după doar jumătate dintre runde. Pe locul doi, Rusia tot neînvînsă, dar cu două egaluri, cu opt puncte evident nu are nici un stres. Pe locul trei, Franța, chiar dacă are o înfrîngere, de la noi, și meciul următor e greu, cu Cehia, cu trei runde ușoare pe lîngă cele șapte puncte acumulate, sigur nu își face mari probleme.

În schimb, Ucraina, pe ultimul loc de pe podium, la egalitate de puncte cu noi, dar cu trei puncte în plus la tablă, ne va întîlni runda viitoare, întîlnire decisivă pentru calificare. Ucraina cu siguranță regretă egalul din această rundă cu Germania, egal care ne dă nouă speranțe. Mai departe, după confruntarea directă, ambele echipe au un traseu similar, un meci cu Cehia și două ușoare, dar avînd în vedere cele trei puncte la tablă în plus ale Ucrainei, ne cam trebuie o victorie runda următoare.

În rest, la subsolul clasamentului Polonia își asigură cele două puncte de la Israel, depărtîndu-se de zona roșie, asigurînd adversarei sale retrogradarea.  Germania cu punctul luat de la Ucraina își mai dă speranțe de a rămîne în această ligă. Se vede că teama de retrogradare le-a dat aripi, și implicit și nouă ceva speranțe.

În continuare partidele acestei runde.

BCristian Pop (CPop) 7 dan WIlya Shikshin (Roln) 3 dan pro Negrul cedează

 

Download SGF

 

WGheorghe Cornel Burzo (Cornel) 7 dan BAlexander Dinerchtein (breakfast) 3 dan pro Albul cedează

 

Download SGF

 

BElian_Ioan Grigoriu (elianovici) 5 dan WAnton Chernykh (myway2) 6 dan Negrul cedează

 

Download SGF

 

WLucian Corlan (LucianC) 5 dan BVjacheslav Kajmin (albatros) 6 dan Albul pierde la timp

 

 

Download SGF

 

Rezultate şi partide preluate de pe Pandanet

Categories: Concursuri Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive