Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Campionatul European pe echipe, ediția a 10 a, ultima rundă

După cum spuneam în articolul precedent, aveam nevoie de o victorie a Israelului contra Ucrainei cu 4-0 zero. Evident că și Israelul își dorea acest lucru pentru a scăpa de retrogradare. Și de fapt îi ajungea chiar și un 3-1, caz în care Austria ajungea pe penultimul loc. Dar chiar dacă nu a reușit nici acest lucru, a reușit totuși un  egal, care este totuși un rezultat foarte bun. Bun dar insuficienr în lupta pentru evitarea retrogradării. Cu doar patru puncte, unul mai mult decît Germania, csare retrogradează direct, acum Israelul va susține un meci de baraj cu Italia, ocupanta locului doi în grupa B.

Dar rezultatul Israelului oricum a fost irelevant pentru noi, pentru că trebuia să facem măcar un 3-1, sau cel puțin un 2-2, dar tot ce am reușit a fost un 1-3. Rămînem deci pe cel mai bun loc de la mijlocul clasamentului. Oricum, din cîte am văzut anul trecut de fapt calificarea s-a mai jucat cumva încă o dată într-un mod pe care nu l-am priceput, și practic oricum nu există nici o calificarea din moment ce congresul va fi unul virtual anul acesta.

În celelalte meciuri din această rundă, după cum era de așteptat Ungaria învinge Germania cu 3-1. Rusia învinge Polonia cu 4-o, și termină neînvinsă pe primul loc. Franța învinge Austria cu 3-1

În continuare partidele acestei runde.

BLukas Podpera (Lukan) 7 dan WCristian Pop (CPop) 7 dan N+4.5

 

Download SGF

 

WJan Hora (JanHora2) 6 dan BGheorghe Cornel Burzo (Cornel) 7 dan A+Timp

 

Download SGF

 

BJan Simara (flashback) 6 dan WDragos Bajenaru (bok) 6 dan Negrul cedează

 

Download SGF

 

WJan Prokop (krabicka) 6 dan BElian_Ioan Grigoriu (elianovici) 5 dan A+9.5

 

Download SGF

 

Rezultate şi partide preluate de pe Pandanet

Categories: Concursuri Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive