Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Go Timișoara

Clubul timișorean este unul dintre cele mai vechi, și îl reținem în principal datorită competiției locale care poartă numele promotorului Walter Schmidt.

De asemeni și situl clubului este unul dintre cele mai vechi, dar văd că pînă acum i-am dedicat un singur articol.

Astăzi, în urma unei știri publicate de clubul din Bacău am observat o nouă secțiune a sitului, găzduită pe același domeniu, dar în subdomeniul Foto. Noul sit, cu un aspect diferit față de vechiul sit este de fapt o suită de galerii foto dedicate diverselor evenimente ale clubului, Go și activități colaterale. trei din 2001-2002, și douăzeci din ultimii doi ani. Toate galeriile sînt publicate de Cristian Bratu.  Galeriile sînt frumos organizate pe categorii și după dată. Singurul detaliu care nu îmi place este lipsa opțiunii de derulare a galeriei cu simplele săgeți. Pentru a vedea o imagine full screen trebuie să o selectezi din lista de miniaturi mari. De altfel modul Full screen nu este tocmai Full screen.

Dar pe lîngă noua secțiune dedicată galeriilor foto, văd că vechiul sit are conținut și în domeniul principal, nu doar în subdomeniul concurs cum rețin din trecut.

Există cinci intrări în meniul principal,

  • Orașul Timișoara, evident dedicat istoriei Timișoarei, dar și locurilor unde se poate juca Go.
  • O secțiune dedicată prezentării Goului. Dar din cîte văd este o secțiune neterminată fiind prezente zece întrebări despre Go și beneficiile sale, dar fără răspunsuri.
  • Următoarea secțiune este dedicată clubului, dar este o singură pagină, deși undeva există și o secțiune, subomeniu, dedicată clubului, care conține pagini despre club, istorie, activitate, dar care pare mai mult dedicată istoriei.
  • Ultima secțiune este dedicată Cupei Walter Schmidt. Dar din cîte observ este doar o schiță lipsind și datele despre multele ediții desfășurate.
  • Evident există și o pagină de contact.

Situl este aerisit, frumos realizat, dar din cîte văd înghețat în timp, neterminat cu siguranță datorită contribuției unui singur voluntar.

Să sperăm că situl va prinde iar viață și va fi completat.

Categories: Situri romanesti Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive