Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Elian Campion Național

Cu siguranță titlul acestei știri poate provoca nedumeriri, mai ales dacă ai apucat să citești articolul precedent în care anunțam că Elian este vice campion.

Cum poate să fie campion dacă ai spus că e vicecampion. Ei, se poate el în multe moduri. Că poate fi la alt sport, poate în alt an, că nimic nu ne oprește să vorbim de campionate mai vechi și oricum în presă se obișnuiește folosirea de titluri care induc în eroare.

Dar nu, nu este din alt an și nici nu e vorba de alt sport. E vorba tot de Go, și tot de anul acesta, dar este vorba despre altă țară, și mai e vorba și de categoria tineret. Da, Elian este campion național de Go la categoria tineret în Germania.

Competiția a avut loc în urmă cu o lună, și rezultatul poate fi văzut pe EGD

Nu cunosc detalii în afară de ceea ce se poate vedea acolo, și ce văd este surprinzător. Printre altele văd că a jucat de două ori cu adversari cu care mai jucase deja în rundele precedente.

Cine are mai multe informații este binevenit să le facă publice, eventual prin comentariu la acest articol. De asemeni, avînd în vedere că ce am scris este doar interpretarea a ceea ce am înțeles din clasament, posibil să fi greșit ceva. Dacă da, aștept corectări.

 

Categories: Ştiri Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive