Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

WOGS

De fapt este WGS, World Go Server. Dar parcă sună mai bine wogs, rimează cu hogs.

Acest WGS este un nou server realizat de Shawn Ray, cel ce l-am mai prezentat cu pseudonimul său,Clossius.

Serverul este de fapt un soft realizat sub Unity, o platformă pentru creatorii de jocuri. Nu e primul soft de Go creat în Unity, am vorbit recent de acea inițiativă numită Go Fără Frontiere, adică Go în spațiu, practic pe un tor.

Tot ce știm despre noul server aflăm din acest filmuleț, care nu spune mare lucru. O lungește despre cum să descarci arhiva și să o dezarhivezi.

Era suficient doar să se prezinte adresa de unde putem descărca softul.

https://clossius.itch.io/wgs

Arhiva este destul de mare, peste 100 mega, iar dezarhivată puțin peste 200.

După lansarea programului te loghezi cu un simplu nume de utilizator care poate fi orice șir de caractere mai mare de 4. După asta, teoretic poți intra în orice partidă creată de altcineva, dar acum nu e nimeni acolo. Sau poți crea propria ta partidă alegînd între diverse dimensiuni și două reguli de joc, captură sau teritoriu.  Și aici te oprești și aștepți pînă intră cineva să joace cu tine. Deci serverul este dar o schiță patetică, nu poți accesa setări sau alte chestii în afara celor spuse mai sus. Singura noutate e că suprafața de joc apare într-un mediu care simulează trei dimensiuni.  Momentan este o simulare de plajă și un foc de bușteni la o rezoluție înfiorătoare.

Probabil cîndva chestia tridimensională va prinde, dar momentan este o aiureală. Privești un ecran plat și nici o simulare nu va fi comparabilă cu gobanul real.

 

Categories: Resurse Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive