Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Alege-ți o temă

Nu îmi place să renunț la lucruri cînd acestea încă funcționează.

De fapt nu le arunc nici după ce se strică. Ori le repar pe loc, ori le păstrez cu speranța că voi ajunge să le repar cîndva, sau să le reciclez.

Dar lumea se învîrte din ce în ce mai repede, ne împinge de la spate să schimbăm lucrurile. Și mă obosește cînd văd că un sit uzual pe care îl folosesc frecvent își schimbă aspectul și ciufulește ordinea lucrurilor.

De aceea eu nu am schimbat niciodată tema aici fără să fie nevoie. Și a fost nevoie doar o singură dată. Cineva, binevoitor și-a băgat degețelele unde nu trebuia și a deraiat tot situl. De regulă pot repara cînd se strică ceva, dar atunci nu am reușit fără să aduc o temă nouă, sau cum i se mai spune, template.

Probabil rețineți tema veche. Arăta așa.

Totuși, tema actuală, Vintage, are un punct slab. Are un fundal cam, întunecat, uneori e dificil să descifrezi scrisul. Nu prea s-a plîns nimeni. Dar cineva recent mi-a atras atenția asupra acestui aspect. Nu e grav. Eu, cîrtiță, pot citi, deci nu e grav. Dar mi s-a mai spus că tema nu este adaptată pentru dispozitive mobile. Da, asta e grav. Și oricum, sînt șapte ani de cînd folosim Vintage, deci poate e cazul să evoluam. Îmi place tema Memoir care arată cam așa.

Este cu fundal alb, se citește bine pe ea, arată bine, tocmai am trecut într-un an și un deceniu nou, așa că am renunțat la Vintage și am instalat Memoir.  Dar, surpriză, ceva nu merge. Aspectul e diferit față de ce se vede mai sus, în plus nu e adaptat pentry română. Am decis să rezolv altfel pînă repar noua temă. Am introdus opțiunea de a alege o temă pe placul personal. Voi păstra Vintage ca temă de bază, și voi instala un număr de teme adiționale din care utilizatorii pot alege ceea ce e pe gustul lor. Poți alege o temă din meniul derulant de mai jos, sau din bara laterală.

Theme switching currently disabled.

Categories: Diverse Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive