Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Cupa Corona

Goul este parte a culturii, și cum cultura este influențată direct de realitatea socio-economică, iată încă o nouă dovadă, și anume Cupa Corona, organizată de Federația Europeană de Go.

Se cunoaște deja de ce multe dintre concursuri au fost sau vor fi anulate. Pentru a contracara această situație, EGF organizează un concurs online, pentru care a ales KGS. Aș fi preferat OGS.

Există și o taxă de concurs, de 4 euro. Copii și pensionarii beneficiază de reducere la jumătate a taxei.  Premiile vor fi pentru primii trei clasați, dar și pentru cei ce pierd o singură partiodă sau nici una. Premiile în principal sînt vouchere pentru JIGS, dar  probabil vor fi și premii în obiecte, probabil seturi de joc.

Cu siguranță se vor găsi unii să încerce să profite de programele de joc sau de alte resurse, dar arbitrul este un jucător cu experiență și va vîna aceste cazuri.

Înscrierea se poate face la această adresă. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1pVnv997Ob7fWWVAO0YWsRXmNfSdIVZEWUEmqfJm2gh4/edit#gid=0

Din România s-au înscris deja două persoane.

 

 

Categories: Anunţuri Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive