Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

https://weiqi-to-go.net

https://weiqi-to-go.net

După cum se vede clar din titlu și din adresa de mai sus, este vorba de încă un sit. De parcă ar mai fi nevoie de încă unul. Dar el există, și merită prezentat.

Situl este practic doar un blog menținut de un amator din Singapore. Acesta a început să scrie acum vreo șapte ani, mai precis în august 2013.

A făcut o prezentare a Goului și a beneficiilor sale,  apoi cîteva povești din istoria îndepărtato a Goului, după care a trecut direct la știri despre Go la întîmplare din jurul lumii, printre care și rezultatele unui concurs de pe la noi.

Situl nu are o structură foarte organizată, dar cu siguranță unele articole sînt interesante. Un astfel de articol este ultimul scris, Goul și creierul. În timp au mai apărut articole pe diverse subiecte utile, cum ar fi îmbunătățirea stilșului de joc sau despre cum se poate procura echipament de joc. Meniul ne ajută parțial să navigăm printre multele articole, dar nu parea prea eficient. Este prezent și tutorialul lui Hiroshi Mori, care este promis și sub formă offline, formă de care se pare că a uitat.

Situl este acompaniat și de o pagină pe Facebook, care ca și situl a avut perioade mai active și altele mai inactive.

Din cîte văd recunoscînd unul dintre articole, dedicat dinamicii politicii și Goului, am mai scris despre acest blog în 2014 cînd era încă la început și am apreciat acel articol.

Din propriul articol aflu că e vorba de o autoare, Benson Lam. Acum am realizat după adresa de email că numele este Benson, dar alte detalii personale nu am găsit la secțiunea despre.

În concluzie încă un sit care ne poate ocupa timpul cînd nu avem chef de altceva, chiar dacă blogul este pe alocuri expirat, cum ar fi de exemplu adresa contului de Twitter sau cea către GoGameGuru, care știm bine că e defunct de ani buni.

 

 

Categories: Situri Engleza Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive