Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Concurs rated

Cei interesați de acest concurs au fost deja anunțați prin email de lansarea concursului și afișarea rundelor, deci practic acesta nu mai este un anunț, ci doar o reamintire a regulilor, pentru că văd că sînt prea mulți derutați de anumite detalii.

Cel mai important este locul de afișare al rundelor:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1F0MtrK7xdpKdUPOJRzdTHrkplvzaZhbESJVz_uw89D0/edit#gid=80950210 

Cine s-a uitat cu un pic de atenție, a văzut că practic este același xls folosit pentru concursurile precedente. Deci dacă ați pierdul anunțul trimis la lansarea concursului, puteți găsi runda căutînd unul din anunțurile concursurilor precedente.

Mi s-a mai adus la cunoștință că sistemul de joc este greoi, tabelul fiind greu de înțeles, plus că mulți au probleme cu căutarea partenerului de joc. Nu am avut niciodată probleme cu sistemul deși nu l-am conceput eu. Tot ce trebuie să știe jucătorul, este că la intersecția dintre rîndul cu numele său și coloana rundei următoare, se află un număr și litera A sau N. Numărul este rîndul în care găsește numele celui cu care are de jucat. Iar litera este culoarea cu care joacă, Alb sau negru. Cel ce are negrul are obligația de a scrie partenerului pentru a stabili o oră de joc. După ce primim rezultatul partidei, notăm cu plus respectiv minus victoria și înfrîngerea, și incrementăm numărul victorii în coloana cu victorii. În plus, mai pun și link către partida jucată pentru cazul că e cineva interesat.

E adevărat, căutarea partenerului se face luînd datele dintr-un tabel trimis pe email. Asta e e, legile privacy ne chinuie mai rău decît ne chinuie talentele. Așa că dacă o iei la bani mărunți… caută link tabel, vezi partener, caută tabel adrese, scrie mail, mamă mamă ce muncă grea. Mai simplu era pe vremuri, puneai șeaua pe cal, și în două săptămini livrai mesajul manual.

Partea serioasă este că fiind un concurs oficial, care cotează la rating, va fi trecut în EGD, deci toti participanții trebuie să fie legitimați. Cei ce nu au deja taxa plătită sînt notați cu galben. Cei ce au trimis banii și sînt în proces de legitimare au numărul de ordine marcat cu albastru.

 

Categories: Anunţuri, Concursuri Tags: ,

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive