Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

https://beta.baduk.club

Cînd dau de ceva interesant, și nu am timp să scriu imediat un articol, pentru a nu uita, copiez adresa și o pun într-o ciornă.  Așa se face că am acum peste 150 de ciorne acumulate.  Cînd revin să scriu ceva și nu am subiect pregătit caut în ciorne și evident le iau pe cele mai recente, cu siguranță cele vechi nu mai sînt de actualitate.

Linkul către această pagină l-am adăugat recent, prin iulie, dar chiar nu mai rețin despre ce este vorba. Arunc iar o privire și văd că este necesar un cont pentru a avea acces la conținut. Evident că nu mi-am făcut cont, și probabil am privit la pagină trei secunde înainte de a decide să o salvez, motiv pentru care am și uitat de ea.

Din cîte văd, pagina se vrea o unealtă în folosul organizatorilor de cluburi. Autorul este Devin Fraze, și pagina este folosită de cel puțin o sută de utilizatori.

https://beta.baduk.club

Situl conține și o hartă pe care poți marca locația clubului, a evenimentului organizat, sau chiar doar a ta. Am mai văzut cîndva o hartă a cluburilor, dar nu am văzut să fie de prea mare folos.

Aici văd că se vorbește de mai multe unelte necesare unui organizator de concurs, sau chiar a unui jucător. Nu am intrat în detalii, pentru că nu mai sînt interesat de organizare sau de a juca, dar dacă este cineva interesat, își poate face un cont și vedea despre ce este vorba. Dacă este ceva cu adevărat util, poate reveni cu un comentariu la acest articol pentru a deschide ochii și altora.

Categories: Resurse Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive