Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Franța în plină viteză către titlul de campioană

Privind la clasamentul preliminariilor, Rusia este favorita.

Practic stă mai bine la toate capitolele, are două puncte în plus în clasamentul general față de Franța și Cehia, are cinci puncte în plus față de Franța la victorii individuale, plus că are o victorie în plus față de Franța și Cehia, și nici o înfrîngere.

Dar privind la meciurile directe vedem că Rusia nu a putut trece de Ucraina și Franța la care a obținut doar egal, în timp ce pe Cehia a învins-o cu 4 la 0.

Cu toate acestea, Franța este foarte aproape, și nu se știe niciodată, poate un rus este răcit, poate e beat, acordînd astfel avantajul necesar Franței.

La acest punct în analiză, ne vine a crede că Rusia și Franța au șanse egale, în timp ce Ucraina, conform clasamentului general și a rezultatelor întîlnirilor directe, e departe de a avea șanse. Doar Cehia ar mai putea deranja pe cele două pretendente la titlu.

Și iată că după prima rundă a finalei, predicțiile se confirmă. Poate doar parțial.

Rusia trece de Cehia cu 3-1, iar Franța de Ucraina cu 4-0. Favoritele înving, ba mai mult, Ucraina care spuneam că nu are nici o șansă nu ia nici un punct, iar Cehia care era cumva la egalitate cu Franța, obține o victoria la una din mese. Interesant faptul că meciul dintre Franța și Rusia a fost lăsat pentru ultima rundă. Jucat în prima rundă, ar fi dat prea multe indicii despre clasamentul final.

Dar iată că runda a doua rupe echilibrul. Franța învinge Cehia cu 3-1, în timp de Ucraina, ca și în preliminarii, smulge un egal Rusiei.

Cu alte cuvinte, Ucraina nu are putere pentru a avea pretenții la titlu, nu are putere pentru a lua Franței măcar o partidă, dar are putere să rupă aripile Rusiei, luîndu-i două partide, și implicit un punct în clasamentul general.

Deci iată care e situația finalei după două runde.

Franța zburdă cu patru puncte și două victorii. Nu are titlul asigurat, dar cu un egal va îl va avea. Să nu uităm că în preliminarii în meciul direct cu Rusia, a reușit acest egal. Va reuși această performanță încă o dată? Vom vedea mîine.

În lupta pentru locul trei, acum este favorită Ucraina, cea căreia nu îi acordam șanse. În meciul direct din preliminarii, de asemeni a reușit un egal cu Cehia. Va reuși acum Cehia o victorie? Va reuși să treacă Cehia de ironia sorții? Ironia este că deși are tot două puncte la tablă în aceste prime două runde, nu are nici un punct  în clasament. Ironia sorții este că a obținut cele două victorii în runde diferite.

Nu uitați să urmăriți deznodămîntul mîîne pe Pandanet sau pe Twitch.


Actualizare


După cum era previzibil Franța a cîștigat și runda a treia. Cu 3-1.

La fel și Cehia.

Iată și clasamentul final, în care Franța, neînvinsă, conduce detașat.

Categories: Concursuri Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive