Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Un nou concurs de proporții

Spațiul virtual rezervat jucătorilor de Go se îmbogățește cu un nou concurs.

Pe scurt, Shawn Ray, cel cunoscut  sub numele de Clossius, și pe care l-am mai prezentat în cîteva rînduri, în dorința de a impulsiona activitatea pe serverele de Go, lansează un maraton de Go începînd cu 1 februarie.

Partea interesantă este că acest concurs este dotat și cu premii, dar nu pentru cei mai puternici jucători, ci pentru cei mai activi. Premiile nu sînt extrtaordinari de mari. Maxim 150 de dolari pentru cel mai activ jucător pe cele trei servere agreate, KGS, OGS și CGS, sau 100 respectiv 50 pentru primul respectiv următoarele locuri la diverse tării de joc. Dar avînd în vedere numărul mare de categorii, suma totală rezervată este impresionantă, avînd în vedere că organizatorul este practic un instructor de Go privat.   Totalul fiind de 1500 de dolari. De fapt 1550 după o actualizare.

Mai jos aveți prezentarea video oferită de organizator.

Există și o discuție pe forumul OGS, unde sînt abordate alte detalii ale concursului.

Concursul se numește Western Dan Challenge! dar deși din nume se poate trage concluzia că e rezervat doar jucătorilor de nivel dan, orice jucător poate participa.

Se acceptă doar partide pe tablă de 19, și sînt valabile toate partidele jucate pe parcursul lunii februarie.

Pentru a participa trebuie să te înscrii cu ajutorul acestui formular. Inițial concursul se dorea a premia pe cei ce joacă 100 de partide pe parcursul lunii, cu un bonus pentru campioni, dar regulamentul s-a schimbat un pic.

Evident vor exista destui care vor juca în disperare, deci a pune mîna pe un premiu e rezervată celor cu mult timp liber și anduranță, dar dacă tot obișnuiești să joci online în mod frecvent, te poți înscrie ca să vezi cam pe unde te afli în clasamentul final. Înscrierea este gratuită.

Categories: Anunţuri Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive