Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

O săptămînă de Go

Cei ce își pierd destul de mult timp în fața monitorului probabil au trecut la uyn moment prin faza în care au dorit să știe pe ce se duce timpul, și în consecință au instalat un program de monitorizare. Cîndva am făcut și eu asta. Și e interesant. Afli exact unde și cît timp pierzi, și cît timp folosești în mod util.

Dar iată că cineva a decis să folosească un astfel de program pentru analiza detaliat timpul dedicat Goului.

Persoana în cauză este Terri Schurter, al cărei blog cu siguranță mi-a mai trecut prin fața ochilor, dar pe care nu văd să îl fi menționat în vreun post.

Articolul în care face această analiză, a fost publicat ieri ți este destul de stufos așa că voi extrage doar cîteva detalii mai interesante.

Prima informație este că timpul dedicat Goului în săptămîna analizată este de 35 de ore. Copios, asta vine 5 ore zilnic, sau mai precis ar fi cam cît timpul petrecut la muncă într-o săptămînă, dacă cele 35 de ore ar fi împărțite la cele 5 zile uzuale de lucru.

În imaginea de mai jos vedem lista cu toate activitățile dedicate Goului și timpul alocat fiecăreia.

Un detaliu pe care nu îl înțeleg este lista cu activități esențiale, care a ocupat o treime din timp.  Aceste trei activități sînt joc efectiv, rezolvări de probleme și analiza partidelor.

Care ar fi activitățile care au ocupat restul timpului? Oricum, nu cred că e important.

Dar lista de activități de mai sus merită analizată, și văzut dacă e bine întocmită, și dacă există opțiuni mai bune. De asemeni ar fi interesant de aflat cam care este progresul după mai multe luni.

O altă întrebare ar fi, ce înseamnă 101 weiqi? Celelalte activități par cunoscute, dar să fie 101weiqi acest site? https://www.101weiqi.com/ ? Dacă acesta este, nu prea ne ajută, nu este în engleză, și mai trebuie și autrentificare, de care nu pot trece.

 

 

Categories: Diverse Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive