Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

ColorGoServer în română

După cum anunțam, într-un articol precedent, în care prezentam CGS, am reușit să fiu acceptat ca translator și am început  adaptarea în limba română.

M-am cam lăsat așteptat pentru că luna februarie am dedicat-o WDC, provocării vestice a daniștilor.  Știu că sînt alții mai disperați decît mine și nu mă așteptam la vreun premiu, dar am jucat cît am putut. Mi-am propus o normă de zece partide pe zi, și am reușit să o depășesc uneori. Cu toate partidele anulate de unele deconectări am trecut binișor de 300.

Eu speram să fiu pe aproape de top 10, și da, în clasamentul general sînt pe locul șase pe OGS. Pe KGS nu am prins nici o partidă, iar pe CGS, am dus la capăt 8 dar au fost anulate. Deci este posibil să mă aleg și cu un premiu. M-am înscris la grupa SDK, grupă care se întinde pînă la 3k. Dar recenta recalculare a rangurilor m-a aruncat la începutul lunii la 1k după care am căzut la locul meu, dar pînă am căzut, mai bine de jumate din partide le-am jucat cu un rang de 3-1k. Și la daniști sînt alții trei cu peste 300 de puncte. Dacă organizatorul găsește de cuviință să se uite la aspectul ăsta va frustra CGS de 50 de dolari, pentru că decisesem încă de la înscriere să donez premiul.


Actualizare. Da, am luat ambele premii. Și cel menționat mai sus, care era dedicat clasamentului general, și cel dedicat numai partidelor de pe OGS. Deci CGS s-a ales de pe urma mea și cu o traducere și cu o sponsorizare apetisantă.


Dar să revenim la traducere. Există două secțiuni, cea pe partea de server, unde deja se pot vedea primele texte traduse, și cea de sit, unde actualizarea se face manual, deci mai e pînă apare.

Doritorii, pot seta limba română și verifica dacă traducerea e acceptabilă. Dacă există stîngăcii aștept urecheala de rigoare. Atenție, nu puteți selecta limba dacă nu sînteți autentificat. Ca oaspete, nu se vede secțiunea română.

 

Categories: Anunţuri, Resurse Tags: ,

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive