Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Planet 2021

Acum mai bine de un an povesteam despre Spindrift, o carte de probleme publicată pe OGS. Adică mai precis o colecție, din moment ce a fost publicată doar online. Dacă ceva nu este publicat într-un format clasic, adică pe hîrtie, sau măcar PDF, parcă nu îmi evocă în minte ideea de carte.

Și chiar dacă am cumpărat cartea… ăăă colecția, am făcut-o doar cu ideea de a ajuta inițiativa, pentru că nu m-am omorît cu rezolvatul. Mai mult îmi plăcea să rezolv probleme pe TsumeGoHero.

Și acum, un an și ceva mai tîrziu, iată că aceeași autori scot o nouă colecție.

De data aceasta colecția se numește, Planet 2021.

La fel ca precedenta colecție, și aceasta conține 136 de probleme, iar pentru a o cumpăra nu ai nevoie de mai mult de zece dolari americani, sau 8,5 euro, dacă ești european. Britanicii vor scăpa cu doar 7 lire jumate.

Și din cîte îmi amintesc, la colecția precdentă fiecare problemă avea o poezie, sau o poveste dedicată. Se pare că și acum este ceva asemănător, dar nu se menționează poezie, ci planetă. Și da, la problemele gratuite găsim cîte o poveste. Cele două probleme dfe 6 kyuy le-am rezolvat lejer, deși la a doua am ratat prima șansă. A treia problemă, 3 dan, mi-a dat de furcă, dar am dezlegat-o, și e interesantă.

Pînă una alta, formularul de comandă se poate găsi la această adresă, iar discuția pe forum aici. 

Cîteva probleme sînt gratuite și pot fi accesate aici. https://online-go.com/puzzle/27301

Restul cărții se poate găsi la adresa, https://online-go.com/puzzle/27264, dar nu o poți vedea atît timp cît nu ai cumpărat-o.

Succes la rezolvat.

 

 

Categories: Probleme, Resurse Tags: ,

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive