Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Cupa Elefantului Albastru

Am tot bătut apa pe colaborări cu alte cluburi de aiurea sau nu doar cluburi, eu avînd în vedere înfrățirea dintre Galați și Coventry. Dar vorba celor din orașul înfrățit, I barked at the wrong tree, pentru că nu a ieșit nimic.

Dar uite că alții reușesc astfel de acțiuni.

În articolul 2nd Fudan – Europe Online Go Festival Progress Report Stanisław Frejlak ne pune la curent cu desfășurarea acestei cupe care are loc online pe serverul chinezesc Yike Go Server

În această competiție, cele două părți sînt copii de la Universitatea Fudan din Shanghai și copii din toată Europa. După cum vedem din pagina dedicată competiției, rangurile jucătorilor sînt echilibrate, iar nivelul destul de ridicat, chiar și 5 dan. Europenii au reușit să cîștige detașat cu 16 la 2, chiar dacă în rundele doi și trei au dat un handicap de două pietre. Concursul are două etape, cea prezentată fiind etapa pentru juniori, azi începînd etapa rezervată seniorilor. Această etapă are un format diferit și anume o partidă zilnic, cîștigătorul stă la masă.

În acest articol de anul trecut Artem ne prezintă prima ediție a acestei cupe.

Nu ne rămîne decît să luăm exemplu și să organizăm și noi astfel de concursuri, chiar dacă ar fi pentru începători, sau necunoscători.

 

 

Categories: Concursuri Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive