Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Meciul

Am cam lăsat în paragină această interesantă categorie, dar iată că Facebook mă trage de mînecă anunțînd un nou film dedicat Goului, film ce este programat să apară anul acesta.

După cum am menționat și în titlu, acest film se numește Meciul și este un film inspirat din realitate. Cei doi protagoniști ai meciului fiind, Cho Hoon Hyun și
Lee Chang Ho.

Există și o prezentare a filmului… În anii 1980, cel mai bun jucător de Go, Hun-hyun, își menține recordul de neînvins, măturînd fiecare campionat. Într-o zi, la concursul de amatori, Hun-hyun dă peste un copil, Chang-ho, neantrenat, dar talentat, și îl ia sub aripa sa pentru a-l crește ca jucător profesionist. În timp ce Chang-ho crește repede sub antrenamentul dur al lui Hun-hyun, un conflict apare între ei, cînd Chang-ho se împotrivește învățăturilor lui Hun-hyun și, în cele din urmă, amenință campionatul maestrului cu propriul său stil. Elevul care trebuie să-și depășească maestrul și maestrul care trebuie să-și oprească elevul, meciul lor inevitabil este pe cale să înceapă.

Această prezentare este preluată de pe https://www.hancinema.net/korean_movie_The_Match.php

Filmul are un articol dedicat și pe imdb, dar unde nu găsim mai multe informații.

Există și o intrare în Wikipedia.

Dar la fel, foarte puține detalii, dintre care se merită menționate numele celor doi actori.

Așteptînd apariția filmului putem urmări evoluția ratingului celor doi jucători, și observa cum elevul și-a depășit categoric maestrul.

 

Costel

One Response to “Meciul”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive