Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Noutăți din lumea profesionistă

În urmă cu vreo lună prezentam un canal de știri din lumea profesionistă. Și acum iată că am dat de o nouă sursă de știri pe această temă.

Sursa găsită este pe forumul OGS sub forma unui thread unde săptămînal apare un podcast după cum este intitulat. Și da, poate fi numit podcast din moment ce este difuzat și în versiune audio De asemeni poate fi accesat și pe Spotify. Oricum, chiar dacă poate fi numit podcast practic este un canal yotube pentru că toate cele 20 de episoade pot fi găsite în format video pe Youtube, în timp ce în format audio găsim doar o treime din episoade.

Mai jos puteți vedea ultimul episod.

Nu există informații despre cei ce produc aceste prezentări, singura informație disponibilă fiind că cei doi prezentatyori se numesc xiaodai și gazza. După accent și după primul nume aș ghici că sînt asiatici, probabil chinezi. Partea bună este că nu au un accent teribil, engleza lor fiind inteligibilă.

Oricum, episoadele sînt teribil de lungi, aproximativ două ore, deci doar cei extremi de pasionați vor avea răbdare să asculte integral. Pentru ceilalți există opțiunea de a asculta doar subiectele dorite pentru că fiecare video este însoțit de un sumar al subiectelor abordate, fiecare subiect avînd marcat timpul.

 

 

Categories: Ştiri Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive