Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Doar Go

O nouă știre culeasă de pe Go Players on Facebook.

Este vorba de o proaspătă interfață pentru Go. Nu, nu este vorba de un nou server, ci doar de o interfață grafică cu care poți juca împotriva unor programe, sau chiar împotriva jucătorilor reali, dar pe servere cunoscute precum OGS sau chiar CGS.

Noua interfață aduce un plus în calitatea grafică. Da, este un plus chiar și față de CGS care adusese un plus serios în aspectul grafic.

Aplicația se numește Just Go, și poate fi accesată pe platfortma Steam. https://store.steampowered.com/app/1862520/Just_Go/

Există și un canal dedicat pe discord, https://discord.com/invite/C8bh9ZaYdx

Din nefericire, accesul nu este gratuit, și deși este simbolic, cam 9 euro, nu m-a interesat să cumpăr aplicația doar pentru a vedea cum arată.

Dar există un mic video pe youtube unde putem vedea ce obținem pentru cei zece dolari ceruți.

Inițial  vedem aspectul meniurilor care mi se pare total neinspirat, dar putem sări la minutul în care se plasează pe tablă pietre.  După cîteva secunde ne lămurim și puem ieși pentru că restul partidei este doar o înșiruire de mutări aleatorii, o partidă de 35 kyu.

Oricum, grafica pare impresionantă. Nu știu cît este de utilă totuși. Putem juca perfect și cu grafica oferită în mod curent de OGS.

Categories: Resurse Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive