Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Zhuhan, Războiul tronurilor contra Pămîntului

Recunosc că acum sînt pierdut. Nu am idee despre ce vorbesc. Adică am o idee dar e vagă. Este vorba de un alt serial chinezesc promovat de CM Go Club în urmă cu vreo patru ani.

Mai jos este inserat respectivul articol.

Traducerea oferită de Google o copiez mai jos.

„Înțelegând strategia, ar trebui să înțelegi și oamenii.” ”
În timpul războiului Shu-han (206-202 î.Hr.)
Aung Kwaen Han „Liw Pang” l-a numit pe generalul „Hansin” care se pricepe la Phichai Yut și consideră rezultatul războiului ca fiind important. Poate fi văzută larg și adânc. Dar despre politică, oameni, se poate numi ignoranță sau neglijență.
După cum spune proverbul, „Uitați-vă la frunze, nu la copaci, nu la pădure, toate pot fi luate în considerare se numește adevărata considerație. „
Când Han Sin a condus armata pentru a câștiga „Zhang Han”, aliatul său, Liu Pang a spus că i-a dat această poziție. Dar Han Sin a cerut să i-o dea comandantului „Fan Kwao” pentru că el este prima linie a bătăliei cu curaj.
Consilierul lui Han Xin a avertizat ulterior că „Ar trebui să raportezi doar munca lui Fan Khuo. Favoritismul ar trebui să fie decizia lui Liu Pang. „
Liu Pang este o persoană generoasă și deschisă la minte, dar acțiunile lui Han Xin lipsesc adesea atenția. Chiar și Han Xin tocmai s-a înrolat în armată. Neînțelegerea l-a făcut pe Liu Pang nervos, mai ales când Han Xin a adunat majoritatea trupelor și nu a mai revenit în ajutor așa cum i s-a ordonat. Cu toate acestea, Liu Pang nu a avut de ales, deoarece Han Xin era singurul care l-a putut ajuta să câștige bătălia împotriva Shangawi.
Sau când Liu Pang bea cu Han Xin, Liu Pang a întrebat: „Câți soldați pot controla? Han Xin a răspuns: „O sută de mii de oameni? Liu Pang a continuat să întrebe: „Dar tu? Han Xin a răspuns: „Cu cât mai mulți, cu atât mai bine. Liu Pang și-a ridicat vocea, Han Xin a răspuns rapid: „Sir Aung, tu controlezi toți comandanții diferit. Ceea ce este considerată o supraviețuire bună.
Dar vorbind bazat pe propriul punct de vedere, poate deveni ceva despre care nu ar trebui vorbit, deci este mai bine să ceri înapoi, de exemplu, „ce crezi” pentru a lua în considerare punctul de vedere al celeilalte părți. Este, de asemenea, o expresie care nu este considerat bun. Bunătatea este adesea o trăsătură a celor inteligenți fără discriminare.
Înțelegerea oamenilor face, de asemenea, o planificare mai bună a modului de a face față evenimentelor Ca și incidentul din Pengcheng, Shanghaiul a împărțit doar 30.000 de soldați, dar a putut ataca și învinge cei cinci sute șaizeci de mii de soldați aliați ai lui Liu Pang.
Asta pentru că Liu Pang nu crede că Shanghaiul se va întoarce repede de pe câmpul de luptă, deci soldații orașului nu au fost pregătiți. Han Xin chiar a prezis acest lucru, dar Shanghaiul nu se aștepta să împartă doar cinci mii de cavaleriști spre est din cauza rutei aspre și alunecoase, cu care o armată mare nu puteau invada. În cele din urmă, a devenit cea mai mare victorie a Shanghai-ului.
Si pentru sah, cunoasterea caracterului jucătorului iti va da un avantaj pe tablă.
CM. Du-te (2019/08/29)
FOTOGRAFII: Răzbunarea albă (2011) Cei doi seniori joacă șah.
Dar din nefericire mai mult de copy&paste nu am reușit să fac altceva.  Adresele de wikipedia nu sînt funcționale, pe IMDB nu am reușit să localizez serialul, și nici pe siturile cu drame chinezești.

Tot ce am reușit să găsesc este articolul dedicat filmului Răzbunarea albă din 2011, care și el are Goul ca temă

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive