Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Go o cale japoneză

 

 

Acţiunea, iniţiativă a lui Alexandru  Şeitan, coordonată de muzeograf Sorina Caloian Feraru, va avea loc la Casa Cuza Muzeul de istorie Galaţi sîmbătă 26 Martie, şi va fi activă următoarele 30 de zile.

Colaboratori, Asociaţia de Go Brăila, Asociaţia “Rădăcini Culturale” Bucureşti, Asociaţia Club Sportiv GOVEST Oradea, Tsurukame Go School Piteşti, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi, Şcoala Gimnazială nr. 22 “Dimitrie Cantemir” Galaţi şi Biblioteca Universităţii “Dunărea de Jos” Galaţi.

Mai multe detalii pe pagina ARC

 

Categories: Diverse, Promovare Tags:

Costel

3 Responses to “Go o cale japoneză”

 • Lungu Iulian spune:

  Grafica foarte atractiva

 • Alex Seitan spune:

  Merci Costel, dar eu visam la o expozitie de cultura japoneza cu putin GO. Go – o cale japoneza e ceva cu mult GO ceea ce nu pot spune ca ma face nefericit. Dar in acest caz initiator este fie Sorina fie Camelia. Eu n-am dorit decat sa-i starnesc pe galateni la o partida comentata.

 • Costel spune:

  Te contrazic, si te contrazici, indiferent ca nu a iesit ce voiai, tot se cheama ca ai avut initiativa,
  si cred ca ai uitat ca pe undeva visai si la ceva piese cu reala greutate istorica. Sau poate mi s-a parut mie. Nu conteaza, actiunea a iesit bine, si sa speram ca se va reusi si cursul de initiere, care speram sa se incheie cu ceva premii mari, dar pt ca nu m-am omorit cu siciit sponsorii, premiile vor fi mai modeste, sau eventual ceva calculatoare SH, care ar fi o mana cereasca pentru copii care nu au nici acel calculator. Mai improbabil e sa fie premiant tocmai un copil care nu are deja calculator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive