Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Go pentru copii (Go Child)

Un nou site interesant.

Go Problems era cel mai serios site de probleme de Go, pentru că deşi mai erau multe alte situri pe care se puteau găsi probleme de Go, acesta era cel ce m-a convins să petrec multe ore rezolvînd probleme, ba chiar să îi traduc interfaţa în română.

Tocmai am dat întîmplător peste altul nou. Go Child, care nu e tocmai site independent, ci o aplicaţie, joc, ce poate fi accesat şi din Google+. Dar pentru a îl putea accesa aveţi nevoie doar de un cont de Google. Fără sign in pot fi admirate colecţiile de probleme, şi profilurile altor jucători, dar nu ai acces la probleme.

Aplicaţia este destul de complexă şi voluminoasă. Peste 30 de mii de probleme conform informaţiei date.  Aspectul este curat şi intuitiv fără prea mult text, creat probabil pe înţelesul celor mici, motiv pentru care nu am prins din prima mersul :).

Meniul conţine zece intrări. Practică, creştere, provocare, partidă, admiră, etichetă, forum, ajutor, membru, şi  o bulă ca de chat dar care oferă un tabel cu traducerea în diverse limbi. Încă nu am studiat tot ce oferă aplicaţia, dar la admiră  se pot vedea profilurilor celorlalţi jucători,   etichete oferă posibilitatea de a crea propriile pachete de probleme.

Şi oops, acum văd că accesul este contra cost. Doar un dolar american pe lună, adică 12 anual, dar nu e gratis. Ne-am cam învăţat cu gratis. Dar există şi posibilitatea de a obţine acces gratuit în secţiunea provocare.  Nu ştiu momentan ce trebuie făcut pentru a obţine accesul, dar văd că trebuiesc obţinute ceva „pietre preţioase”. Oricum, zece zile se oferă acces gratuit de probă. Deci înainte de a testa situl asiguraţi-ă că în următoarea săptămînă  aveţi suficient timp liber pentru a vă bucura din plin de perioada gratis.

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te

Dacă vrei să fii anunțat pe mail cînd apare un articol nou, Abonează-te

Articole recente

Comentarii recente

Arhive

Categorii