Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Buletin informativ nr2 28 sept 2009

NR2 28SEPTEMMBRIE2009
CIV -*- FRGO -*- PRO-GO -*- JOTSU -*- RGO -*- AsJudGOBRAILA -*- SHOP
ABONARE -*- FEEDBACK -*- ARHIVA -*- DEZABONARE
FRGo ne spune:
Nostalgic ca nu mai apuc si eu sa joc o partida de Go pe tabla reala,
ieri am luat-o spre Mogosoaia ca sa vizitez palatul si hotelul din apropiere ( multumiri doamnei Camelia
State de la scoala 179, care , acu ca anul scolar a inceput ca si mine nu are ceva mai bun de facut
decit sa se plimbe prin Mogosoaia cu flori si cafele in masina ) .
Cind m-am dumirit ce jale de mirific e acolo si ca sint sali de joc frumoase , gradini si lacuri, chiar si
peste 100 locuri capacitate de cazare in conditii excelente, mi-am zis hai ca tot ne plictisim la FRGO
sa mai punem si de-o balcaniada. Dar sa fie asa, chinuitor, vreo 5-7 zile de concursuri de Go de tot felul,
cu lume multa sa ne agaseze , cu paparazzi si poate pacalim si niste sponsori sa mai bage bani in contul federatiei.
Cum nu am scuze de data asta cu MTS si legea sportului cred ca trebuie sa-mi cer scuze in alt mod pentru norul amenintator
pe care intentionez sa-l aduc pe cerul senin al lunii mai 2010 prin initiativa asta, in special celor care vor simti imediat
ca din nou vrem sa-i tragem cu arcanul spre Bucuresti.
Scuze si pentru tonul neprezidential si anuntul noncomformist :)p.s jucatorilor nelegitimati li se ofera posibilitatea sa intrerupa partidele pe KGS pentru a privi live si comfortabil de acasa evenimentul pe
EuroGoTV, si de ce nu, si la posturi de televiziune nationale.

Catalin Taranu

In plus fata de anunt, activitatea federala s-a facut vazuta pe rgo, unde Iulian Dragomir a prezentat regulamentul de legitimare al FRGo, care a fost viu dezbatut de cei activi in discutii

Rezultate si clasamente
Sa remarcam performatele obtinute si online, nu doar cele la masa. Lucian Deaconu s-a mentinut intre primii 8 in a 14 editie, a Internet World Amateur Go tournament, si a ratat ajungerea in semifinala la distanta de jumatate de punct.

http://my.pandanet.co.jp/iwag2009/result-m-t.asp

——————————————

Simbata si duminca a avut loc un mic concurs la Braila intre elevii lui Lucian Nicolaie, si restul lumii din zona care a vrut sa participe. Nu am obtinut inca un clasament, dar e loc in editia viitoare.
Am asistat si la o mica revelatie, dl Ichim, nou in comunitatea noastra, dar care a locuit in copilarie in china de unde a venit cu ceva cunoistinte solide in matrerie de Go, desi nu a jucat decit ocazional de cind a revenit in tara.
Concursuri in calendarul competitional
Cei ce doresc sa se inscrie la Concursul european de echipe sint rugati sa-si anunte cat mai din timp intentia, impreuna cu datele de sosire/plecare din hotel (daca doresc cazare la hotel Muntenia) si tipul de camera pe care il doresc (single sau double, cu sau fara mic dejun).
Numarul de echipe nu este limitat, deci se pot inscrie oricate echipe din Romania.Pana in clipa de fata s-au inscris 14 echipe din 10 tari, in total 57 jucatori (incluzand rezervele).
Site-ul concursului se gaseste la adresa: http://www.shusaku. ro/eurogoteam. html

Mirel Florescu
Noutati
Cafeneaua de la Orange Concept Store este un loc unde Radu Popescu propune sa se organizeze eventuale viitoare concursuri. Ideea este foarte atragatoare, avind in vedere ca orice noua locatie e binevenita, dar si prin faptul ca Orange este un apetisant partener in ceea ce priveste promovarea.
Situl saptaminii
Daca situl de saptamina trecuta contine (aproape) totul despre jucatorii europeni, situl prezentat contine (aproape) toate cartile aparute in materie de Go

http://gobooks.nemir.org/

Un site aerisit, unde vei gasi sigur ce te intereseaza in materie de carti de Go, Ma refer la Titlu, Autor, poza copertilor, si uneori si comentarii. Cartile nu sint de gasit aici. Dupa ce te-ai lamurit ce carte iti e utila, va trebui sa o cumperi, dupa cum se obisnuieste.
Nota editorului
Saptamina asta a fost foarte activa, si acest buletin ar fi putut fi mult mai plin, dar dupa cum se vede nu prea mi-am facut bine treaba.
Nici noi abonati nu am reusit sa mai adun, desi am acces acum la lista cu cei dezabonati de pe rgo. Deci la lenesu, las ca e timp…
Saptamina viitoare va fi si mai greu avind in viitoare ca voi fi privat de accesul la net pentru o perioada nedeterminata.

Costel Pintilie
Feedback

Categories: Arhiva, Newsletter Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive