Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Baduk TV.

Cînd am auzit de EuroGoTV, mă gîndeam așa într-o doară, iaca na, cîți telespectatori poate avea un astfel de canal pentru a se justifica? Drept e că nu e un post de televiziune clasic, ci doar un sit dedicat exclusiv Goului, unde printre anunțuri, știri, informații, și o mulțime de fotografii de la competițiile unde sînt invitați cei ce mențin acest sit, apar și numeroase filmulețe cu diverse subiecte despre Go. Acestea sînt în principal partide comentate și reportaje de la competiții.

Cel mai important aspect, este totuși posibilitatea de a urmări în timp real prin webcam primele mese de la competițiile cu suficient buget pentru a plăti acest serviciu privilegiat.

Dar așa cum bănuiam,  numărul utilizatorilor nu este impresionant. Doar vorbim de Europa, nu de Asia. În Asia sigur există multe televiziuni care dedică un amplu spațiu Goului. Oricum nu am idee de dimensiuni. Aflu acum de Baduk TV, un post de televiziune, corean, după cum sugerează numele. Ei bine acest post de televiziune emite non stop numai despre Go… Baduk voiam să zic :).

O adevărată mină pentru cei pasionaţi. Dar na belea că este în coreană, şi este acolo la ei. GoGameGuru a considerat de cuviinţă să dea posibilitatea şi comunităţii de Go nevorbitoare de coreeană să aibă acces la această sursă, şi aşa au pus de un

Baduk TV English

Evident e vorba de subtitrări în engleză, oferită de o echipă de coreeni vorbitori de limbă engleză dar şi jucători de Go amator de pe este 5 dan.

După cum e de aşteptat, acest serviciu costă, deci probabil nu este ceva ce vom accesa la ordinea zilei, dar aruncînd o privire pe preţuri, consider că nu sînt prohibitive.

De exemplu dacă doar vrei să accesezi ocazional, te costă 2.7 dolari pentru 24 de ore, iar cele trei planuri de abonamente lunare costă 7, 10 respectiv 20 de dolari.

Dacă eşti vorace, şi îţi permiţi… Enjoy 🙂

admin


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmează

 

 

 

               

Abonează-te

Dacă vrei să fii anunțat pe mail cînd apare un articol nou, Abonează-te

Articole recente

Arhive

Categorii